reklamat
sakura

hanami

A e dini kuptimin e Hanami? Nuk po pyesim për kuptimin e vetë fjalës, por për gjithçka...

tempulli luksor

Tempulli i Luksorit

Qyteti i lashtë egjiptian i Tebës ende lë një shembull të mirë të asaj që ishte. Është e vërtetë që tashmë në formë...

Gastronomia galike

Gastronomia galike

Gastronomia e Galicisë është më e larmishme. Pjata me përbërës bazë dhe të thjeshtë, por që ofrojnë kombinimin...

Kanali Aveiro

Aveiro në Portugali

Kur vizitoni Aveiro në Portugali, nuk mund të shmangni ndjenjën e të qenit në një Venecia në miniaturë. I kryqëzuar nga tre...