rruga e Kubës me flamur

25 këshilla për të udhëtuar në Kubë

Këto 25 këshilla për të udhëtuar në Kubë do t'ju ndihmojnë të lokalizoni dhe të shijoni edhe më shumë atë që është një nga ishujt më të bukur në Karaibe.

15 këshilla për të udhëtuar në Indi

Nga kohët më të mira të udhëtimit te përshëndetjet tipike, këto 15 këshilla për të udhëtuar në Indi do t'ju ndihmojnë të planifikoni më mirë përvojën tuaj.

Këshilla për të udhëtuar në Marok

Këto këshilla për të udhëtuar në Marok përfshijnë disa rekomandime të dobishme që do t'ju lejojnë të shijoni magjinë dhe hijeshinë e vendit të Magrebit.

Stili i jetës në Amsterdam

Amsterdami është një qytet që paraqet një njohuri të lakmueshme për të gjithë vizitorët. Spikat parku i pamasë i quajtur Vondelpark, i vendosur në zemër të qytetit.

Universiteti Vrije

Studioni artin në Amsterdam

Amsterdami është një qytet ku arti është shumë i pranishëm dhe ku mund të shkosh për të studiuar për disa vjet në qendra të ndryshme dhe të rëndësishme arsimore.

Rregullat e sjelljes në Rusi

Çdo vizitor që ka në mendje të udhëtojë për në Rusi duhet të ketë parasysh se është një vend me ksenofobi të caktuar ...

Klima e Milanos, kur të udhëtojë

Ne ju japim disa detaje rreth klimës së Milanos në mënyrë që të dini se kur është koha më e mirë për të udhëtuar në këtë qytet

Turizmi mistik në Peru

Turizmi mistik ka një koncept ndonjëherë të gabuar. Dikush mund të imagjinojë një grup hipesh të mbledhur rreth ...

Festivalet kreole në Uruguaj

Një tjetër nga festivalet tradicionale që zhvillohen në Uruguai dhe që lidhet me folklorin dhe aktivitetet në terren janë kupolët e qytetit të Palmitas, gjithashtu janë organizuar shumë aktivitete rurale, të tilla si kupola, payadas dhe soba, produktet shiten gjithashtu tipike të fshati dhe gastronomia e Uruguajit, të tilla si ëmbëlsira dhe ëmbëlsira të skuqura, dhe gjithashtu ka për qëllim promovimin e zakoneve të Uruguait dhe promovimin e turizmit.

Vende për të blerë në Moskë

Pavarësisht nga historia e saj mijëvjeçare, Moska është një qytet modern ku moda është e pranishme në shumë dyqane të saj të mrekullueshme ...

Vjeshta fillon në Kinë

Një nga muajt më të mirë për të vizituar Kinën është ky që po kalojmë: Tetor. Po fillon në ...

Jeta e përditshme kanadeze

Për ata që vendosin të jetojnë në Kanada dhe kanë periudhën e tyre të adaptimit në një vend të ri dhe me një ...

Si është moti në Irlandë

Si është moti në Irlandë? Epo, nuk ka shumë ndryshime të mëdha në temperaturë midis stinëve dhe bie shi ...

Shenjat rrugore

Disa herë ju rekomandojmë që kur të vizitoni një vend të përpiqeni të jeni plotësisht të informuar për zakonet e tij. Një nga

Dita e Punës në Kinë

Dita e Punës është një festë vjetore e festuar në të gjithë botën që si rezultat i lëvizjes ...

Kanada dhe Klima

Klima dhe gjeografia e Kanadasë kanë ndikuar shumë në kulturën dhe zakonet ...

Depozitat në hotele

E vërteta është se politika e hoteleve të mëdha brenda kufijve të Shteteve të Bashkuara shpesh ndryshon ...

Fraza themelore në egjiptian

Edhe pse është e pamundur të dimë gjuhën e secilit vend që vizitojmë dhe veçanërisht egjiptian, e cila është shumë ...

Zonat e rrezikshme të Egjiptit

Egjipti është një komb që vuante vazhdimisht nga luftërat, sulmet dhe problemet ushtarake, megjithatë, disa vite më parë ne mund të ...

Lumi i Shën Lorencit

Kanadaja është një nga vendet më të mëdha në botë; por qe ka vende te verteta parajsore eshte si kjo ...

Doganat e Egjiptit

Edhe pse Egjipti është një vend që është shumë i interesuar për turizmin, për atë që u ofron atyre që vendosin ...

Suvenire dhe suvenire nga Kina

E vërteta është se në Kinë ne mund të blejmë praktikisht gjithçka dhe kur bëhet fjalë për të filluar me suvenire ...

Moti dhe stinët kanadeze

Katër sezonet kanadeze, secili prej tyre i ndryshëm, rrisin tërheqjen e këtij vendi. Në vjeshtë, ajri i pastër ju fton ...

Zakonet dhe sjelljet kanadeze

Nëse planifikoni të jetoni në Kanada ose të kaloni një kohë të gjatë, duhet të dini se kanadezët janë pasardhës të racave të ndryshme ...

Punë verore në Kanada

Marrja e një pune është një synim i shumë të rinjve, dhe i huaji është më i miri. Disa muaj nga e tija ...

Blerja në një supermarket brazilian

Supermarketet braziliane karakterizohen nga pasurimi i një shumëllojshmërie mbresëlënëse të artikujve, veçanërisht produkteve ushqimore. Çfarë është më