Pije në Hollandë

Të gjithë jemi dakord që nëse mendojmë për Hollandën, mendojmë për birrën Heineken. Natyrisht nuk është e vetmja gjë që pini apo...

reklamat
angler në Kanada

Peshkimi në Kanada

Një nga vendet më të mira për të peshkuar salmon në Kanada është lumi Campbell (British Columbia) ku mund të kapni...

tërheqjet magjike të ishullit

Ishulli Magjik

Isla Mágica është një vend që, siç tregon edhe emri i tij, magjia dhe argëtimi do të jenë përreth...