reklamat
vargjet malore Kolumbia

Cordilleras të Kolumbisë

Nëse një ditë dëshironi të udhëtoni dhe të zbuloni peizazhet më të bukura të planetit, atëherë mos hezitoni dhe përgatituni...

Fushë e kultivuar në Venezuelë

Të korrat bujqësore në Venezuelë

Venezuela gjithashtu prodhon lloje të tjera të farërave të tilla si grurë, misër, fasule soje dhe lloje të ndryshme të drithërave të tilla si oriz, e gjithë kjo është për tregun e brendshëm, Venezuela gjithashtu praktikon bujqësi me lule, ashtu si Kolumbia është e përkushtuar në prodhimin industrial të luleve dhe bimëve zbukurues, por në një shkallë të vogël.