muzikë tradicionale kineze

Vegla muzikore kineze

Në historinë e gjatë të Kinës, të gjitha artet janë kultivuar. Muzika gjithashtu. Shërbeu si shoqërues në çdo gjë...

reklamat
Valle afrikane Peruja

Vallëzimi Afro Peruan

Muzika dhe vallëzimi afro-peruan përbëjnë një nga shprehjet artistike më të gjallë dhe unike brenda trashëgimisë...