Gjithçka që duhet të dini për Siteminder

mjet i menaxhimit të hotelit

Nëse keni një biznes hotelerie dhe keni nevojë për softuer të menaxhimit të cilësisë, kushtojini vëmendje. Ne ju sjellim gjithçka që ju duhet të dini për SisteMinder, një sistem për bizneset hoteliere që ju ofron, mes shumë opsioneve të tjera, sistemi i rezervimeve.

Çfarë ju lejon të bëni SiteMinder

Gjëja e parë që duhet të keni parasysh është se SiteMinder është softuer menaxhimi të destinuara për biznese hoteliere që ju lejon të lidhni akomodimin tuaj me platformat kryesore në mënyrë që të mund të ofroni shërbimet tuaja nëpërmjet tyre dhe të rrisni rezervimet dhe, me të, të ardhurat tuaja. Ky softuer karakterizohet nga puna me kanalet më të mira dhe më të gjera të rezervimit si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar. Me pak fjalë, akomodimi juaj do të shfaqet në platforma të fuqishme si Booking, Expedia, Airbnb dhe Agoda, ndër të tjera.

pritjen e një hoteli

Ju mund të menaxhoni gjithçka në një platformë të vetme

Me SiteMinder do të mund të keni të gjitha të dhënat që duhet të dini në të njëjtën platformë, në mënyrë të tillë që të keni akses në statistika në kohë reale dhe gjithashtu do të mund të kryeni detyra të rëndësishme si shpërndarja në pagesa.

rritje të të ardhurave

Nuk do të vuani nga rezervimet e tepërta Falë faktit që SiteMinder është një platformë që ofron përditësime të menjëhershme, kanalet e shpërndarjes, si dhe vetë sistemi i menaxhimit të hotelit, do të sigurojnë që inventari që keni të jetë gjithmonë i përditësuar. Do të merrni informacione me vlerë të lartë

Pa dyshim, të dish nëse ofroni një shërbim që është me çmimin mesatar të tregut është e rëndësishme për të arritur numrin e rezervimeve që ju nevojiten për ta bërë biznesin tuaj të qëndrueshëm. Me SiteMinder do të jeni në gjendje të merrni informacionin përkatës për çmimet dhe kanalet, duke pasur në majë të gishtave të gjitha të dhënat që ju nevojiten për ta bërë këtë, si dhe duke ditur se në cilat kanale konvertoni më shumë.

Do të keni gjithashtu mundësinë e numërimit, falë këtij softueri, me funksione drejtuese si aksesi në rregullat e performancës dhe mbylljet e shitjeve, në mënyrë që të dini se cilat janë tarifat më fitimprurëse.

menaxheri i kanalit

përditësime të lehta Ju mund të përditësoni lehtësisht çmimet. Kështu, do të keni mundësinë të kurseni orë pune në detyra që do t'i kishit bërë më parë manualisht, diçka që do të jetë e mundur falë faktit që ky mjet ofron një dizajn inteligjent dhe intuitiv. Për më tepër, e gjithë kjo në një mënyrë plotësisht të sigurt pasi SiteMinder përputhet me standardin PCI DSS dhe GDPR. Ju mund të kryeni integrimin e PMS-së tuaj Me SiteMinder do të mund të kryeni integrimin e PMS-së tuaj në platformën e tregtisë së hoteleve. Ofron mundësinë e kryerjes së një numri të madh integrimesh me PMS të dyanshme që do të jenë të shpejta dhe të besueshme në çdo kohë, në mënyrë të tillë që të merrni një zgjidhje të sinkronizuar të aftë për t'iu përshtatur nevojave tuaja në çdo kohë. SiteMinder është platforma më e mirë e tregtisë elektronike për hotelet

Për më tepër, SiteMinder ka fituar çmimin "Platforma më e mirë e tregtisë elektronike për Hotele" të Raportit Teknik të Hotelit. Në këtë mënyrë, ajo ka marrë njohjen e hotelierëve si mjeti më i mirë gjithëpërfshirës që ofron mundësinë e rritjes së shikueshmërisë së një hoteli dhe, bashkë me të, shumëfishimit të opsioneve të rezervimit.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*