Ana L.

Për aq kohë sa mbaj mend, jam magjepsur nga bota dhe mrekullitë e saj. Prandaj, kur vendosa të bëhesha gazetare si fëmijë, u motivova vetëm për të udhëtuar, për të zbuluar peizazhe, zakone, kultura, muzikë të ndryshme. Me kalimin e kohës e kam arritur përgjysmë atë ëndërr, duke shkruar për udhëtimet. Dhe të lexosh, dhe në rastin tim të tregosh, se si janë vendet e tjera është një mënyrë për të qenë atje. Përmes fjalëve të mia përpiqem të përcjell ndjesitë, emocionet, historitë që gjej në çdo destinacion. Më pëlqen të ndaj përvojat e mia me lexuesit, t'i bëj ata të ndihen pjesë e aventurave të mia, t'i frymëzoj ata të eksplorojnë botën. Unë besoj se udhëtimi është një mënyrë për të mësuar, për t'u rritur, për t'u lidhur me njerëzit e tjerë dhe me veten. Prandaj, sa herë që mundem, bëj valixhet e mia dhe nis rrugën, duke kërkuar horizonte të reja që më befasojnë dhe më pasurojnë.