isabel

Që kur fillova të udhëtoja në kolegj, më pëlqen të ndaj përvojat e mia për të ndihmuar udhëtarët e tjerë të gjejnë frymëzim për atë udhëtim tjetër të paharrueshëm. Francis Bacon thoshte se "Udhëtimi është pjesë e edukimit në rini dhe pjesë e përvojës në pleqëri" dhe çdo mundësi që kam për të udhëtuar, pajtohem më shumë me fjalët e tij. Udhëtimi hap mendjen dhe ushqen shpirtin. Isndërron, po mëson, po jeton përvoja unike. Toshtë për të ndjerë se nuk ka toka të çuditshme dhe për të soditur gjithmonë botën me një vështrim të ri çdo herë. Isshtë një aventurë që fillon me hapin e parë dhe duhet të kuptosh që udhëtimi më i mirë i jetës tënde nuk ka për të ardhur.