Luis Martinez

Unë kam një diplomë për Filologji Spanjolle nga Universiteti i Oviedos, ku zbulova pasionin tim për letërsinë dhe kulturën e vendit tim dhe të botës. Që atëherë, jetën time ia kam kushtuar udhëtimit në kontinente të ndryshme dhe shkrimit për përvojat e mrekullueshme që më kanë sjellë. Kam vizituar vende të pabesueshme, nga piramidat e Egjiptit deri te xhunglat e Kosta Rikës, duke kaluar nëpër qytetet më kozmopolite të Evropës dhe Azisë. Në çdo destinacion kam mësuar diçka të re, si për historinë, gjeografinë, gastronominë, ashtu edhe për njerëzit dhe zakonet e tyre. Qëllimi im është të ndaj me të tjerët gjithçka që kam përjetuar dhe mësuar, dhe t'u ofroj atyre informacione të rëndësishme dhe të dobishme për vendet më të bukura të planetit tonë. Prandaj, unë shkruaj artikuj, udhëzues, komente dhe këshilla për media të ndryshme, të shkruara dhe dixhitale. Në këtë mënyrë, kur dikush shkon për të vizituar një nga ato vende, ai do të ketë një udhëzues të plotë për atë që nuk mund të humbasë, çfarë duhet të shmangë, çfarë duhet të provojë dhe çfarë duhet të dijë. Më pëlqen të jem në gjendje të ndihmoj udhëtarët e tjerë të shijojnë aventurat e tyre në maksimum dhe të zbulojnë bukurinë dhe diversitetin e botës sonë.