Daniel

Prej më shumë se 20 vitesh jam e apasionuar pas turizmit dhe letërsisë. Gjatë kësaj kohe kam punuar si shkrimtare, redaktore dhe konsulente në media dhe agjenci të ndryshme të specializuara në këtë sektor. Kam pasur mundësinë të udhëtoj në pesë kontinente dhe të mësoj nga dora e parë për kulturat, zakonet dhe mrekullitë natyrore të çdo vendi. Kam lexuar gjithashtu qindra libra që më kanë frymëzuar, mësuar dhe argëtuar. Qëllimi im është të ndaj përvojat dhe njohuritë e mia me lexuesit dhe t'i bëj ata të ndjejnë magjinë e udhëtimit përmes fjalëve.