maruuzen

Unë quhem Mariela dhe jam diplomuar dhe profesoreshë në Komunikim Social. Që i vogël kam qenë gjithmonë i magjepsur nga bota e udhëtimeve, gjuhëve dhe kulturave. Kjo është arsyeja pse vendosa t'i përkushtohem shkrimit të udhëtimeve, në mënyrë që të bashkoj tre pasionet e mia dhe të ndaj përvojat e mia me udhëtarët e tjerë. Më pëlqen të udhëtoj në mënyrë të pavarur, pa ndjekur udhërrëfyes apo paketa turistike. Më pëlqen të eci shumë, të humbas në rrugë, të flas me banorët vendas dhe të provoj gjithçka që mundem. Mendoj se në këtë mënyrë njihni më mirë një vend dhe jetoni një përvojë më autentike dhe pasuruese. Për mua, udhëtimi është një mënyrë për të thyer rutinën, për të hapur mendjen time, për të sfiduar kufijtë e mi.