Susana Godoy

Që i vogël e dija se të qenit mësues ishte gjëja ime. Isha i apasionuar pas transmetimit të njohurive dhe zgjimit të kureshtjes së studentëve të mi. Gjuhët kanë qenë gjithmonë pika ime e fortë, sepse një tjetër nga ëndrrat e mia të mëdha ka qenë dhe është të udhëtoj nëpër botë. Sepse falë njohjes së pjesëve të ndryshme të planetit, arrijmë të mësojmë më shumë për zakonet, njerëzit dhe veten tonë. Investimi në udhëtime po shfrytëzon sa më shumë kohën tonë! Kështu vendosa të bashkoj dy pasionet e mia dhe të bëhem një shkrimtar udhëtimesh. Më pëlqen të ndaj përvojat, këshillat dhe rekomandimet e mia me udhëtarët e tjerë. Më pëlqen gjithashtu të zbuloj vende të reja, kultura të ndryshme dhe peizazhe të pabesueshme. Unë besoj se udhëtimi është një mënyrë për të pasuruar veten personalisht dhe profesionalisht dhe për të hapur mendjen ndaj realiteteve të tjera.