Ekipi editorial

Absolut Viajes është një faqe në internet e Blog-ut Actualidad. Uebfaqja jonë i kushtohet bota e udhëtimeve dhe në të ne propozojmë destinacione origjinale ndërsa synojmë të sigurojmë të gjithë informacionin dhe këshillat në lidhje me udhëtimet, kulturat e ndryshme të botës dhe ofertat më të mira dhe udhëzuesit turistikë.

Ekipi editorial i Absolut Viajes është i përbërë nga udhëtarë të pasionuar dhe globotrotters të të gjitha llojeve të lumtur për të ndarë përvojën dhe njohuritë e tyre me ju. Nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e saj, mos hezitoni të na shkruani përmes kësaj forme.

[No_toc]

Redaktorët

 • Susana godoy

  Që kur isha e vogël e kisha të qartë se gjëja ime ishte të isha mësuese. Gjuhët kanë qenë gjithmonë forca ime, sepse një tjetër nga ëndrrat e mëdha ka qenë dhe është, të udhëtoj nëpër botë. Sepse falë njohjes së pjesëve të ndryshme të planetit, ne arrijmë të mësojmë më shumë për zakonet, njerëzit dhe veten tonë. Investimi në udhëtime po e shfrytëzon kohën më të mirë!

Ish-redaktorët

 • Alberto Këmbët

  Një shkrimtar i dashur për udhëtimet, më pëlqen të trajtoj vendet ekzotike si një burim frymëzimi, arti ose krijimtarie. Njohja e atyre vendeve të panjohura është një aventurë e mrekullueshme dhe e paharrueshme, një nga ato që lënë gjurmë përgjithmonë.

 • Daniel

  Unë kam më shumë se 20 vjet përvojë profesionale në botën e turizmit, të njëjtat që kam lexuar libra dhe duke vizituar vende të pabesueshme në të gjithë botën.

 • Louis Martinez

  Diplomë në Filologji Spanjolle nga Universiteti i Oviedo. Të apasionuar pas udhëtimeve dhe shkrimeve për përvojat e mrekullueshme që ato na sjellin. E gjithë kjo me qëllim të ndarjes së tyre dhe që të gjithë të kenë informacionin përkatës në lidhje me vendet më të bukura në planetin tonë. Kështu, kur të shkoni për t'i vizituar ata, do të keni një udhëzues të plotë për ato që nuk mund të humbisni.

 • Susana Maria Urbano Mateos

  Më pëlqen të udhëtoj, të njoh vende të tjera, gjithmonë të shoqëruara nga një aparat fotografik i mirë dhe një fletore. Veçanërisht i interesuar për të bërë udhëtime duke përfituar sa më shumë nga buxheti, dhe madje edhe për të kursyer kur është e mundur.

 • maruuzen

  Unë jam një Bachelor dhe Profesor në Komunikimin Social dhe më pëlqen të udhëtoj, të mësoj Japonisht dhe të takoj njerëz nga e gjithë bota. Kur udhëtoj ec shumë, humbas kudo dhe provoj të gjitha aromat e mundshme, sepse për mua udhëtimi do të thotë të ndryshoj zakonet e mia sa më shumë që të jetë e mundur. Bota është e mrekullueshme dhe lista e destinacioneve është e pafund, por nëse ka një vend që nuk mund ta arrij, arrij duke shkruar.

 • Ana L.

  Kur vendosa të isha gazetar si fëmijë, unë u motivova vetëm nga udhëtimi, duke zbuluar peizazhe, zakone, kultura, muzikë të ndryshme. Me kalimin e kohës e kam arritur gjysmën e asaj ëndrre, të shkruaj për udhëtimet. Dhe është se leximi, dhe në rastin tim tregimi, se si janë vendet e tjera është një mënyrë për të qenë atje.

 • Izabelë

  Që kur fillova të udhëtoja në kolegj, më pëlqen të ndaj përvojat e mia për të ndihmuar udhëtarët e tjerë të gjejnë frymëzim për atë udhëtim tjetër të paharrueshëm. Francis Bacon thoshte se "Udhëtimi është pjesë e edukimit në rini dhe pjesë e përvojës në pleqëri" dhe çdo mundësi që kam për të udhëtuar, pajtohem më shumë me fjalët e tij. Udhëtimi hap mendjen dhe ushqen shpirtin. Isndërron, po mëson, po jeton përvoja unike. Toshtë për të ndjerë se nuk ka toka të çuditshme dhe për të soditur gjithmonë botën me një vështrim të ri çdo herë. Isshtë një aventurë që fillon me hapin e parë dhe duhet të kuptosh që udhëtimi më i mirë i jetës tënde nuk ka për të ardhur.