Feja në Angli

Që nga shekulli i 16-të, feja më e praktikuar në Angli që ka gëzuar statusin zyrtar në vend ka...

reklamat

Historia e kriketit

Kriketi është një nga sportet më emblematike të Ishujve Britanikë. Kjo lojë me shkop dhe top, shumë...