Hipur mbi kalë në Lanzarote

Dëshironi të eksploroni ishullin mbi kalë? Ka shumë mundësi për ta bërë këtë me kalërimin rreth ishullit të Lanzarote.

Partia e Muzikantëve

Muzikë tradicionale kanariane

  Muzika popullore kanariane lindi nën shumë ndikime kulturore, evropiane dhe amerikane, të cilat pasuruan ishujt në të gjithë ...

Flora e El Hierro

Flora e ishullit El Hierro

  Në El Hierro, si dhe në pjesën tjetër të Ishujve Kanarie, do të gjeni një numër të madh të specieve të ...

Kultura e Ishujve Kanarie

Arkitektura kanariane ka një larmi të madhe stilesh, nga shpellat Guanche, te shtëpitë e konceptuara nga të mirënjohurit ...