Gadishulli i Jutlandit

Gadishulli i Jutlandit

Gadishulli i ashtuquajtur Jutland është ai që mbulon një pjesë të Danimarkës dhe një pjesë tjetër të Gjermanisë. Në këtë...

reklamat