venezuela e detit Karaibe

Gjiri i venezuelës

Gjiri i Venezuelës (ose Gjiri i Coquivacoa për kolumbianët) është një trup ujor i vendosur në veri...

Pamja e Kankunit

Quintana Roo

E vendosur në gadishullin meksikan të Jukatanit, Quintana Roo nuk laget vetëm nga ujërat kristal të detit të Karaibeve,...

reklamat
Plazhet e Kankunit

Plazhet e Kankunit

Kur vjen puna për të bërë një udhëtim dhe për të menduar për një destinacion parajsor, plot kilometra plazh dhe rërë...