reklamat
Kulla e Belem në Lisbonë

Kulla e Belém

Kulla Belém është një nga monumentet më karakteristike në Lisbonë. Ai përfaqëson arkitekturën 'Manueline' që u zhvillua...

Ulises

Uliksi në Lisbonë

Legjenda thotë se Uliksi themeloi Lisbonën kur ai ishte duke u endur në det duke u përpjekur të kthehej në Itakë. Ne analizojmë mitin dhe pasojat mbi kulturën portugeze.