Tradisi, cara hirup sareng kabiasaan di Amsterdam

Benteng-Bourtange-in-Groningen-Holland

Warga di Amsterdam Aranjeunna parantos dikenal pikeun kajujuran sareng kaaslianana. Jalma beunghar moal pernah nunjukkeun jabatanana tinggi atanapi nyobian narik perhatian, moderasi mimitina, mangrupikeun salah sahiji perbawa nasional utama wargana. Pendudukna marahmay pisan, aranjeunna silih salam dina angkutan umum sareng di toko-toko, anu rada ngareuwaskeun pangunjung.

Ngungkulan pueblos otomatis teu perlu pikeun nganyatakeun perasaan kaunggulan, sabab ieu biasana nyababkeun émosi négatip tangtu. Kasatiaan sareng panggunaan ubar lemes sering janten ciri kahirupan lokal. Éta pikaresepeun pikeun dicatet yén hormat warga lokal pikeun sadayana Karajaan Serikat éta luar biasa pisan. Seueur warga anu nyarios basa Inggris sampurna sareng sadar kana kahirupan, budaya sareng pandangan dunya tina basa Inggris.

Masarakat pribumi ngagaduhan rasa kagum sareng hormat pikeun medio lingkungan, Sangkan pangunjung ka kota ogé nunjukkeun yén hormat anu sami sareng henteu ngaganggu ku cara naon waé harmoni asli. Masarakat pribumi resep pisan sareng ngabantosan, ieu sababna Amsterdam parantos janten tujuan wisata anu parantos dikenal salami sababaraha taun.

Salah sahiji simbol anu paling kasohor di Países Lemah Éta téh tulip, sareng dina bulan April di Amsterdam bubuka resmi Taman Keukhenof, salah sahiji liburan nasional anu paling populér sareng meriah, dilaksanakeun. Unggal taun di taman anu indah jutaan bohlam tulip. Dina période ti April dugi ka Méi, kota ngayakeun pameran kembang rébuan warna, sareng di akhir usum panas tukang kembang nyusun penjualan lampu bohlam, anu ngahijikeun produser ti sadaya nagara.

Fitur anu ngareureuwas sanésna Amsterdam éta kaayaanana pengendara sepeda di jalan. Seueur warga anu milih sapédah salaku angkutan, sahingga nunjukkeun perhatian pikeun lingkungan, sanaos kanyataan yén batur ngan saukur nganggo sapédah éta. sapédah pikeun ngahindarkeun macét. Di caket unggal tempat umum anjeun tiasa ningali seueur sepeda anu diparkir, sareng biasana henteu gampang milari tempat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*