Tujuan dimana hirup Natal anu endah

tangkal natal

Nalika usum salju caket, tirisna sumping, kastanye anggang sareng enya, ogé Natal. Pésta anu paling kawéntar di dunya henteu ngan ukur janten tanggal idéal pikeun babarengan sareng kulawarga tapi ogé ngémutan perjalanan upami anjeun hoyong kabur tina tuangeun makan siang anu khas sareng nikmati harga kalapa tina sababaraha tujuan. Taun ayeuna, muga Santa Claus milarian anjeun di handap ieu tujuan pikeun hirup Natal anu endah.

Maroko

mesjid di morocco

Tatangga anu aheng di Éropa parantos ngahijikeun dirina salami mangtaun-taun salaku salah sahiji tujuan anu paling panasaran pikeun mikaresep Natal anu endah. Ngeusi kota-kota kaisar kaganggu ku ramé bazaar, rute étnis ngalangkungan Atlas sareng kamp-kamp epik di gurun Sahara, Maroko pinuh ku kejutan pikeun anu milari usum Natal anu unik. Lungsur ka Marrakech, kebon sareng souks na, Pikeun kakait sareng kota-kota basisir sapertos Essaouira sareng ngahontal gurun atanapi, ogé, ngajajah kalér nagara ngaliwatan mitos Fez sareng Meknes pikeun ngadeukeutan Chauen, kota anu pikaresepeun dicét biru sareng kajebak antara gunung.

Ny

New York dina Natal

Saha anu teu ngimpikeun a Natal di New York? Tiasa és skating di Rockefeller Center sareng di gigir tangkal ageung na bérés di Columbus Circle, di Central Park, musna di pasar Natal anu kalebet dugi ka 100 stand anu béda-béda, katingalina saé, leres? Upami henteu, anjeun tiasa teras-terasan ngantosan wengi Taun Anyar anu dugi ka puncakna di dieu berkat Hawa Taun Anyar anu dirayakeun di Times Square dituturkeun ku maén lampu anu héran tina lima titik anu béda di kota.

Rovaniemi (Finlandia)

Lampu Kalér di Rovaniemi

Aranjeunna nyarios yén Santa Claus ngantosan salami sataun di pabrik anu leungit dimana anjeunna damel sareng élf na ngadamel sadaya kado anu bakal kasurupan ngaliwatan liang haseup dina Hawa Natal. Warta anu saé nyaéta tempat ieu aya sareng tempatna caket dieu Rovaniemi, kota di Lapland Finlandia anu mangrupikeun tempatna Désa Santa Claus anu kawéntar, enclave dimana anjeun tiasa mendakan pabrik sareng bumi jalma gendut anu kawéntar di dunya anu dituturkeun ku cicing di igloos, tunggang giring atanapi, khususna, ningali salah sahiji tontonan alam anu paling matak di dunya: Lampu Kalér!

Fuerteventura

Fuerteventura

Naha anjeun milari Natal anu luar biasa dina tempat anu béda pisan? Janten anjeun henteu kedah angkat ka sisi séjén dunya pikeun milari aranjeunna: Kapuloan Canary mangrupikeun surga ngan dua jam jauhna ku pesawat, cocog pikeun liburan anu teu langsung. Sareng sanaos sadaya pulau na disarankeun, urang milih Fuerteventura, "pantai Kapuloan Canary", anu ngundang anjeun pikeun usum salju di Atlantik sateuacan musna di gunungapi bobo na, kota-kota selancar sapertos Corralejo atanapi pantai sapertos Cofete, anu membangkitkan surga anu langgeng.

Filipina

Pantai Fiilipinas

Tina sadaya perayaan Natal di dunya, Filipina mangrupikeun anu pangpanjangna. Ti mimiti Séptémber dugi ka 6 Januari, nusantara Asia dieusian ku perayaan sareng parada anu nyebarkeun carita rakyat nasional ku pangaruh Spanyol, lengkep ngahirupkeun jalan-jalan sareng kota-kota géografi na. Alesan anu sampurna pikeun ngumbara ka tropis dimana kahaneutan, pantai sapertos El Nido atanapi pulau-pulau anu pikaresepeun sapertos suka bungah Bohol ngawangun surga pikeun indra dimana harga (kalebet harga penerbangan) khususna murah salami sasih ieu.

Iraha

Natal di Iraha

Ibukota Républik Céko teras janten tujuan anu unik pikeun museurkeun sadaya panon nalika usum Natal caket. Kawéntar pikeun anu ageung Pasar Natal anu kabuka di Kota Tua (kalebet Adegan Lahirna anu ageung), ngalangkungan konser musik klasik Opera Prague atanapi jalan-jalanna anu dikurilingan pikeun jalan-jalan nganggo anggur anu dibungkus, Prague mangrupikeun kota anu saé pikeun liburan Natal anu anjeun kedah lakukeun. Hal anu matak reuwas.

Méksiko

Méksiko dina Natal

Raksasa Méksiko mangrupikeun sekutu unik pikeun sadaya jinis rencana Natal. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun harga dikirangan resort sareng pangalaman di Riviera Maya, henteu langkung saé tibatan nyandak hiber sareng ngabagéakeun taun énggal di antawis tempat matahari, pantai, cenotes sareng reruntuhan Maya. Upami teu kitu, anjeun tiasa teras-terasan milih kunjungan anu langkung khusus sapertos kunjungan ka kota San Miguel de Allende, dimana lilin, piñatas sareng gelas punch haneutkeun Natal unik anu ditandaan ku carita rakyat janten ciri khas nagara mariachis.

Amsterdam

Seriusna salametan kulawarga éta? Jam sareng jam ngadamel hayam dipanggang sareng sésana tina tuang? Upami anjeun milarian kabur ti Natal unggal taun, Amsterdam panginten mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Kasual sareng unik, kota Walanda aya diantara saluran na, warung kopi sareng atraksi budaya alesan anu pangsaéna pikeun Natal anu luar biasa pikeun pelengkap pasar Natal, konser musik klasik tapi, khususna, acara éta disebat Festival lampu éta ti akhir bulan Nopémber dugi ka awal Januari banjir pusat kota ku lampu LED. PIN kaamanan.

Salzburg

Salzburg dina Natal

Kota Austrian ogé mangrupikeun salah sahiji kota Éropa anu idéal musna salami dinten Désémber berkat seueur pilihan na: anjeun tiasa nganjang ka pasar Natal na sareng nikmati konsér musik klasik di kota tempat lahirna Mozart, sareng anu sanésna. kemungkinan. Nya kitu, upami anjeun iinditan dina akhir minggu sateuacan Natal, anjeun bakal kaget ku Krampus Runs festival, kajadian anu dibéntangan ku setan lokal anu has anu janten panyamaran pikeun sababaraha urang lokal anu nuju jalan.

Madrid

Plaza de Sol dina Natal

Poto Mirador Madrid

Ibukota Spanyol sok janten pilihan anu saé nalika ngalaman Natal anu pinuh ku kejutan: jalan-jalan ngalangkungan seueur pasar, ngémutan hiasan, gaduh pésta Natal di palang trendi atanapi, langkung saé, ngantosan 31 Désémber dina waktos éta. éta Gerbang Panonpoé janten tempat anu paling ikonik di Spanyol. Kusabab enya, anjeun terang yén anjeun sok hoyong nyéépkeun akhir taun tuang anggur di jantung nagara.

Di mana ieu tujuan anjeun bakal hirup Natal héran?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*