Ati-ati tina gigitan serangga di Australia!

Sanaos henteu janten masalah ageung dibandingkeun sareng penyakit sanés anu tiasa nganyenyeri urang, éta gigitan serangga aranjeunna paling teu nyaman sareng ngambek saha. Biasana aranjeunna henteu nyababkeun nyeri, tibatan itching murni, dina kasus serangga anu seueur di kota, dina kasus anu paling parah (palebah tawon, lancah sareng labah-labah) aranjeunna tiasa rada langkung nyeri sanaos masih dirawat.

Masalahna bakal datang nalika jalma anu kaserang ngalaman alergi sabab éta tiasa nyababkeun lieur, seueul sareng hives. Pikeun kelas kasus ieu, disarankeun pikeun angkat ka rumah sakit anu pang caketna, dina kelas anu sanés kasus jawaban pikeun masalah anjeun tiasa disimpen di bumi anjeun berkat pangobatan bumi.

Upami urang badé indit-inditan Australia Penting pisan pikeun nyarioskeun perkawis masalah gigitan serangga, utamina upami urang badé angkat ka padesaan kumargi di sababaraha daérah nagara urang mendakan sababaraha sireum anu ngan ku hiji gigitan tiasa nyababkeun anu kuat. Kami khusus ningali ka sireum banteng-anjing sabab ngagaduhan stinger toksik. Ogé, henteu masalah kumaha leutikna, aranjeunna ngagaduhan rahang anu kuat. Éta ogé bakal resep anjeun terang yén di Australia urang ogé tiasa mendakan lancah bahaya anu dikenal salaku randa hideung. Anjeun kedah ati-ati pisan sareng aranjeunna sabab sababaraha urang tos maot tina gigitan aranjeunna.

Di Australia urang ogé tiasa mendakan sababaraha spésiés kalajengking éta tiasa bahaya pikeun manusa. Sanaos leres yén spésiés kalajengking Australia henteu bahaya pisan, urang kedah nyingkahan panyawat ti aranjeunna. Cara anu pangsaéna pikeun nyingkahanana nyaéta henteu caket batu sareng batang sabab di gurun sareng steppes aranjeunna hirup handapeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*