Pantai pangalusna di dunya

Pantai pangalusna di dunya

Tangkal kalapa condong, cai biru, sareng keusik emas. Gambar anu sampurna anu urang gambarkeun dina lamunan perjalanan sareng anu tiasa janten kanyataan berkat ieu pantai pangalusna di dunya anu membangkitkan paradises sakumaha unik sabab diperyogikeun.

Pantai Lanikai (Amérika Serikat)

Pantai Lanikai di Hawaii

Tarjamahanana, "laut surga", sampurna ngajelaskeun naon anu dianggap salaku pantai pangalusna di amerika. Lokasina di basisir Oahu, salah sahiji pulau anu paling narik di Hawaii, Lanikai mangrupikeun surga di Bumi dimana anjeun tiasa nikmati matahari terbenam anu ngalamun, ombak ombak ombak, tangkal korma anu teu aya tungtungna tapi, khususna, cai biru pirus anu mastikeun naha Hawaii mangrupikeun salah sahiji kapuloan paling kasohor di dunya.

Grace Bay (Kapuloan Turks sareng Caicos)

Grace Bay di Kapuloan Turks sareng Kaicos

Dingaranan ku sababaraha publikasi salaku «pantai pangalusna di dunya»Dina langkung ti hiji kasempetan, Grace Bay kalebet Pulo Turcos sareng Caciso anu paling padumukan, Providenciales. Pantai transparansi gaib sareng keusik bodas anu parantos ngarayu seueur selebriti Sapertos Sofía Vergara nalika ngungsi dunya sareng ngungsi di salah sahiji pantai anu ngingetkeun urang ngeunaan poténsial Karibia salaku pantai anu hébat di dunya sareng setting anu ampir di mana waé pulau, ti Républik Dominika dugi Kuba, nyumput surga pikeun mikaresep dimana-mana.

Pantai Eagle (Aruba)

Pantai Eagle di Aruba

Anu disebat "Pulo Bingah" Karibia terus ngareuwaskeun pangunjung berkat kota-kota kolonialna, ingon-ingon flamingo tapi, khususna, pantai sapertos Pantai Eagle ieu. Lokasina di belah kalér pulau, bintang teluk Aruba kabuka dina sababaraha kilométer cai pirus, tangkal palem atanapi anu kawéntar tangkal fofoti janten ikon anu hébat tina potongan ieu surga. Tanpa ragu, salah sahiji pantai pangalusna di dunya.

Pantai Escondida (Méksiko)

Pantai Escondida di Méksiko

Ⓒ Christian Frausto Bernal

Nagara Méksiko ngagaduhan sababaraha pantai pangalusna di dunya: ti mimiti Maya Riviera ka basisir Pasipik, tempat dimana Puerto Vallarta mangrupikeun titik awal anu pangsaéna pikeun terang yén harta karun alam disebut Playa Escondida, cove anu muncul di tengah-tengah éta Kapuloan Marietas. Kalangkungan anu éndah pikeun ditimang saatos teuleum dina guha anu ngurilingan perimeter pulau sareng anu ngungkabkeun tempat salaku Mars kusabab tempatna idilis.

Ses Illetes (Spanyol)

Ses Illetes di Formentera

Urang impian tina pantai anu jauh sareng aheng, tapi panginten henteu perlu pikeun indit anu jauh pikeun ngararasakeun surga di Bumi. Salaku conto, Ses Illetes anu ikonik, régang keusik anu nangkeup dua pantai dongéng di kalér Pulo Balearic Formentera. Latar tempat anu sampurna pikeun ngaraosan sési snorkeling atanapi perasaan aya di planét sanés anu teu jauh pisan, utamina nalika Spanyol mangrupikeun nagara dimana urang ngagaduhan pantai anu idéal di unggal juru na.

Elafonisi (Yunani)

Elafonisi di Yunani

Kalér ti Kreta, pulau Yunani panggedéna anu ngawangun Aegean, aya pantai anu pantes di angen-angen Mediterania. Surga cai pirus dibagi ku semenanjung anu ngaleungit ku pasang pasang na anu keusikna kéngingkeun warna hérang salaku akibat tina érosi karang. Pasti salah sahiji pantai Yunani pangsaéna sareng kamungkinan ti sakumna dunya pikeun ngalengkepan budaya sareng mitologi anu disumputkeun di pulau Kreta.

Sumber Anse D'Argent (Seychelles)

la dinge di seychelles

Di beulah kulon La Digue, salah sahiji pulau anu ngawangun Seychelles anu ngalamun di Samudra Hindia, mangrupikeun salah sahiji pantai pangalusna di dunya. Kalayan keusik bodas sareng cai anu hérang, sumber Anse D'Argent menonjol pikeun na batu buleud ageung anu bénten-bénten sareng alam anu ngagumbirakeun, parantos ngajantenkeun tempat ieu salah sahiji setting anu paling dipénta diantara model sareng désainer nalika ngalaksanakeun kampanye iklan anjeun. Tangtosna, antosan saatos surup, panginten salah sahiji anu pang indah di dunya.

Pantai Matemwe (Tanzania)

Pantai Matemwe di Tanzania

Saatos a safari antara Kénya sareng Tanzania, pilihan anu pangsaéna pikeun ngeureunkeun petualangan hébat anjeun nyaéta ngalalana kapuloan Zanzibar, lepas pantai Tanzania. Paradises imah kolonial, tangkal palem sareng pantai sapertos kieu Matemwe, kalér-wétaneun pulau utama. Latar tempat anjeun tiasa nikmati cai biru na, bagian na leuweung atanapi kamungkinan ngadamel wisata di duh, parahu khas hiji basisir wétan Afrika pinuh ku énklusi rusiah sapertos pantai Madagaskar atanapi Mozambik.

Pantai Ngapali (Myanmar)

Pantai Ngapali di Myanmar

Ⓒ Reflected Serendipity

Janten salah sahiji nagara-nagara Asia trendi, Myanmar membangkitkan sihir kota-kota kaisar anu hébat, pagodas sareng stupa atanapi kota anu rame. Nanging, sakedik nebak yén di basisir wétan panginten aya pantai sakumaha paradisi sapertos Ngapali, rusiah hébat Burma kuno. Palangkungan tangkal kalapa sareng kilométer panjangna kilométer ngan ukur dijajah ku sababaraha resort sareng anu nimbulkeun Eden pasti sateuacan dipanggihan ku sésa-sésa manusa.

Maya Bay (Thailand)

Pantai Maya Bay Thailand

Deui dina taun 2000, pilem The Beach dibintanginya Leonardo DiCaprio dijantenkeun masarakat umum pantai anu aya di Nusantara Thailand Koh Phi Phi éta bakal ngarobih bentang wisata sareng backpacking salamina. Taun sanggeusna, sareng sanaos seueur jalma, tempat sapertos Maya Bay teras-terasan ngahudangkeun pesona formasi karst hébat anu dilebetkeun di laut sareng dikurilingan ku kapal saratus warna.

El Nido (Filipina)

El Nido di Pilipina

En Palawan, salah sahiji langkung ti 7 rébu pulau anu ngawangun Pilipina, aya daérah anu katelah El Nido anu parantos janten citra anu paling representatif pikeun nagara impian ieu. Langkung ti 50 pantai kumpul di énklave anu sami anu ngajak anjeun musna di antara jurang batu na, kampung-kampung khas, leuweung baseuh atanapi perairan biru pirus anu bakal nyered anjeun nuju rahasia anyar.

Pantai Whitehaven (Australia)

Pantai Whitehaven di Australia

Raksasa Australia ngalangkungan pantai sagala rupa: ti Pantai Bondi anu meriah di Sydney dugi ka keajaiban Gold Coast di Queensland, ngalangkungan anu dianggap Pantai tercantik Australia, Pantai Whitehaven, di Pulo Whitsunday. Gumpalan pasir bodas sareng cai biru di basisir wétan Australia anu idéal pikeun dihubungkeun teuleum di Great Barrier Karang anu kawéntar.

Naon saur anjeun pantai pangalusna di dunya?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*