A leumpang ngaliwatan labirin Schonbrunn Istana

Schonbrunn Istana Labirin

Salah sahiji anu kedah ditingali di Wina nyaéta elegan sareng mulya Istana Schonbrunn. Kunjungan sok hébat sareng sesah ngabayangkeun kumaha rasana hirup dikurilingan seueur pisan harta di dunya anu ngan ukur beunghar sareng miskin. Teu aya nanaon.

Istana ieu mimitina mangrupikeun tempat moro sareng padumukan usum panas tina wangsa Habsburg, sareng saluareun kageulisan sareng kaindahanana kebonna ogé saé sareng urang tiasa ngalangkungan aranjeunna. Utamana ayeuna usum panas sareng jalan-jalan tiasa langkung pikaresepeun. Di dieu di kebon ieu taman Irrgarten atanapi pohoeun nyumput, anu luar biasa labirin hejo.

Maze héjo aslina Éta dibongkar dina 1892. Dugi ka dinya sigana awéwé-awéwé pangadilan sareng kapribadian sanésna kantos pendak di tengah, dina manah labirin, kanggo rapat-rapat moral anu diragukeun. Anjeunna ngaleungit tina rencana pikeun lila dugi aya anu ngagaduhan ide pikeun ngahirupkeun deui anjeunna di 1989. Janten, rencana aslina diala, labirin parantos disusud dina 1686, teras éta diwangun deui.

Kabeneran aya nu labirin Taman Schonbrunn Istana lumayan rumit nepi ka réngsé hasil. Kuring nangtang anjeun nyobian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)