Naon anu kedah ditingali di Salzburg

naon-kanggo-tingali-di-salzburg

Upami anjeun ngagaduhan perjalanan anu ditunda, bari sareng ieu tujuan anjeun, anjeun pasti bakal heran naon anu kedah ditingali di Salzburg. Janten ayeuna sabab urang langkung seueur waktos di bumi, urang tiasa ngadamel pituduh anu saé nalika liburan sumping. Kota Austria ieu, anu ningali ka Alps wétan, seueur tawaran.

Sakantenan urang tiasa Ngarasakeun gaya abad pertengahan na sareng barok, tapi henteu hilap yén éta ogé kampung halaman ti Mozart anu hébat sareng dipikaterang ku festival anu dilaksanakeun unggal usum panas. Aya seueur tempat sareng hal-hal anu kedah dilakukeun dina titik ieu. Naha urang mimiti nyerat anu paling diperyogikeun?

Naon anu kedah ditingali di Salzburg, katedral na

Tanpa diragukeun, dina sadaya tempat anu urang kadatangan aranjeunna salawasna ngagaduhan hal anu urang moal tiasa hilap. Katedral Salzburg mangrupikeun salah sahiji diantarana. Éta mangrupikeun wangunan baroque ti abad ka-XNUMX sareng tempatna di kota anu katelah kota lami. Di jerona Mozart dibaptis. Saha anu cenah parantos janten organistis pikeun waktos na. Urang tiasa ngagumkeun kubah na ogé fresko anu bakal urang mendakan di dinya, tanpa hilap musiumna.

salzburg-katedral

Abbey Nonnberg

Éta biara Benedictine anu ogé ngagaduhan sajarah na. Henteu ngan ukur pikeun janten tempat anu sanés anu tiasa ditingali di Salzburg, tapi pikeun inspirasi na. Kusabab di tempat munggaran, anjeunna janten terkenal pisan berkat Maria Augusta Kutschera. Mungkin priori éta henteu disada teuing ka anjeun tapi upami kuring nyaritakeun yén hirupna ieu kagambar dina pilem 'Imut sareng cai panon'Pasti ayeuna anjeun bakal sadar éta. Balik ka biara ieu, kedah disebatkeun yén didirikeun taun 714, naha éta janten biara awéwé anu pangkolotna. Éta diwangun deui dina sababaraha waktos, anu seuseueurna kaseueuran janten panyabab karusakan. Salah sahiji rékonstruksi terakhir ieu dimekarkeun ku tilu chapel deui.

Getreidegasse

Getreidegasse, jalan sareng bumi tempat Mozart lahir

Éta mangrupikeun nami salah sahiji jalan anu paling penting di tempat ieu. Di hiji sisi, kusabab éta daérah anu seueur pesona sareng teras pinuh ku wisatawan. Éta kagolong kana bagéan pusat bersejarah, anu nunjukkeun yén éta ngagaduhan sentuhan gaya abad pertengahan anu urang resep pisan. Janten jalan komérsial, anjeun tiasa mendakan toko-toko sajajalan anu anjeun anggo. Tapi baheula ogé Tempat lahirna Mozart. Éta tepatna di nomer 8 sareng anjeunna cicing di dinya dugi ka yuswa 17 taun. Ayeuna parantos janten salah sahiji musium anu hébat di Austria, janten éta ogé kedah-tingali. Jam na ti jam 9 énjing dugi ka 17:30 sonten.

bénténg-hohensalzburg

Bénténg Hohensalzburg

Mangrupikeun salah sahiji monumen anu paling dilestarikan. Sanaos leres yén éta ngagaduhan paningkatan, aspek anu tiasa urang tingali ayeuna tanggal ti abad ka-XNUMX. Éta gaduh pandangan anu spektakuler sareng di jero, mangrupikeun séri kamar anu henteu ogé boros. Mangrupikeun tempat anu anjeun ogé tiasa nganjang ti jam 9 énjing dugi ka jam XNUMX sonten. Upami anjeun naros naon anu kedah ditingali di Salzburg, émut yén tempat ieu kedah ditingali deui.

Abbey / Biara San Pedro

Éta biara Benedictine anu ogé dianggap salah sahiji anu pangkolotna di tempat éta. Didirikeun taun 696 sareng ogé aya di bagian kota anu lami. Di jero, hiasanna nyaéta tina gaya rococo sareng tanpa diragukeun, tempat anu sanés anu paling berkesan. Upami anjeun hoyong ngadatanganana, anjeun tiasa ngalakukeun éta duanana énjing-énjing ti 8 énjing ka 12 wengi, sareng sonten, ti jam 14 sonten dugi ka 18:30 sonten. Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun daérah pikeun ningali kuburan ogé bencana.

Istana Mirabel

Istana Mirabell

Boh istana éta sorangan sareng kebon na ngagaduhan nami Warisan Budaya. Janten mangrupikeun hal penting anu sanés upami urang nganjang ka Salzburg. Éta caket sareng kota lami sareng ti saprak abad ka-XNUMX. Leres éta ogé ngalaman ngarombak sareng kebon na dilegakeun kana naon anu urang terang ayeuna. Éta tempatna salah sahiji panglawungan kawinan anu paling saé di panjuru dunya. Dinten ayeuna kantor-kantor walikota ogé déwan. Upami urang ningali ka luar, di kebon na anjeun bakal mendakan cai mancur Pegasus atanapi kebon mawar sareng kerdil. Daérah kebon ieu tiasa dinikmati sadidinten, sedengkeun istana na ti 8:18 dugi ka 00:XNUMX.

Residenzplatz

Kami parantos nyarioskeun monumén dina seuseueurna, tapi tanpa ragu aya seueur daérah anu ogé pantes disebatkeun naon anu kedah ditingali di Salzburg. contona, alun-alun ieu. Deui urang balik deui ka daérah anu lami pikeun tiasa nyarios ngeunaan éta. Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal sareng anu di jerona aya istana uskup. Kaseueuran acara budaya lumangsung di dieu sareng éta ngagaduhan salah sahiji cai mancur anu paling dipikaresep di kota.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*