Toko Swarovski di Wina

Kami terang yén Austria mangrupikeun tempat kalahiran anu kawéntar sareng berharga kristal swarovski. Crystal Worlds dibuka di dieu di 1995, ngarayakeun ulang taun ka XNUMX mérek sareng ti saprak éta ieu janten salah sahiji obyek wisata utama di Wattens. Aya lukisan, karya seni kaca, karya seueur seniman terkenal sareng pamustunganana, éta mangrupikeun tempat anu magis, hal anu sigana nyampur fantasi sareng kanyataan. Tapi salian ti The Crystal Worlds aya deui situs anu khusus pikeun kristal: Swarovski Wina.

Toko ieu di ibukota Austrian muka panto na tanggal 2 Désémber 2009, di Jalan Kämtner. Toko ngagabungkeun penjualan klasik tina sagala rupa anu tiasa didamel atanapi dihias ku kristal sareng rohangan artistik. Toko ieu dioperasikeun ku arsiték Tyrolean Daniel Süss sareng Hanno Schlögl, sareng seniman André Heller ogé ilubiung dina desain éta. Éta tempat gaib anu sanés tapi sakedik ngadeukeutan saha waé anu ngan ukur terang Wina. Éta mangrupikeun rohangan Swarovski anu katilu saatos Wattens sareng Innsbruck na enya, éta mangrupikeun tempat sanés anu bakal kasesakeun ku cahaya anu ngagugah batu ieu.

Toko aya tilu lanté sareng di jerona, salian ti ngajual produk téréh, aya rohangan khusus anu ngamungkinkeun nasabah ngadamel kreasi nyalira, naha éta anting, pinggel atanapi gelang nganggo batu sareng kristal anu dipésér di toko. Dinten Minggu toko ditutup tapi sesa saminggu dibuka rutin antara 9 enjing sareng 8 atanapi 9 sonten. Dina dinten Sabtu ditutup jam 6 sonten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Ana salvatierra cenahna

    Abdi hoyong anjeun ngajelaskeun ka kuring kumaha ka ditu