Kunjungan penting nalika ngumbara ka Barcelona

Anjeun gé ngumbara ka Barcelona? Éta mangrupikeun salah sahiji kunjungan anu paling dijadwalkeun pikeun sadaya jinis wisatawan sareng tangtosna, kami henteu reuwas. Éta nangtung salaku kota pangeusina kadua di Spanyol sareng di jerona urang tiasa mendakan sagala rupa harta karun anu didamel dina bentuk monumen sareng gastronomi.

Gabungan sadayana ieu ngajantenkeun hal anu sanés tina poin anu bakal didatangan. Kusabab kitu, upami anjeun sumping sakedap sareng anjeun teu ngagaduhan ide ti mana ngamimitianana, kami bakal ngantepkeun anjeun sareng sababaraha diantarana kunjungan anu anjeun kedah lakukeun di Barcelona. Sababaraha hal anu bakal kami sebatkeun nyaéta Situs Warisan Dunya. Naha urang badé mendakan aranjeunna?

Wisata ka Barcelona sareng nganjang ka Sagrada Familia

Salah sahiji halteu anu paling wajib nalika indit ka Barcelona nyaéta ieu. Dipikawanoh ku seueur jalma sareng dipikareueus ku seuseueurna, ieu sapertos na Sagrada Familia naék. Basilica ieu mangrupikeun salah sahiji titik konci na didesain ku Antonio Gaudí, saloba anjeun terang. Dimimitian deui taun 1882 tapi parantos dikerjakeun langkung lami deui. Salah sahiji tugu anu paling sering dikunjungi dimana duanana putusan akhir atanapi naraka atanapi maot diwakilan di luar. Anjeun tiasa didatangan sareng mendakan kolom aslina di jero.

Las Rambas sareng pusat bersejarah na

Seueur turis anu nuju nyiapkeun perjalanan ka Barcelona, ​​ti sababaraha penjuru dunya. Kaleresan aya campuran alat transportasi anu saé pisan, di antawisna pesawat éta masih dipikaresep ku seueur jalma. Nalika anjeun ngapung sareng anjeun henteu hoyong gaduh masalah parkir atanapi ngantosan waktos, éta langkung sering dilakukeun pikeun maénkeun éta aman. Kumaha? Nya, nyésakeun mobil dina Parkir bandara Barcelona. Kukituna, anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun mikaresep perjalanan anjeun, anu leres-leres aya na.

Mimitian ti ieu, sakali di darat urang balik deui ka Town heubeul. Bagian sanés anu sering dilongok, di antawisna kami nyorot Las Ramblas, daérah proménade anu ngalangkungan palabuhan lami ogé pusat sareng Plaza de Catalunya. Dina unggal léngkah, anjeun bakal tiasa pendak sareng seniman jalanan, sababaraha kios atanapi warung kopi, diantara seueur padumukan anu sanés. Ogé tong hilap yén di dieu anjeun tiasa ngagem Gran Teatro Liceo, salaku conto.

Lingkungan Gothic

Kami parantos nyebatkeun pusatna, tapi ayeuna ku cara anu langkung konkrit, kami kéngingkeun tempat anu unik sareng khusus. Salah sahiji fitur penting tempat ieu nyaéta masih ngagaduhan detail ti jaman Romawi, anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun. Tapi éta jaman abad pertengahan anu ngawangunna sareng na istana gaya gothic. Boh katedralna sareng jalan anu sempit bakal ngajantenkeun anjeun musna di jerona sareng nyandak anjeun hirup dina jaman baheula.

Paseo de Gracia sareng permata anu hébat

Salah sahiji jalan anu paling penting, sanaos sakumaha anu urang tingali, Barcelona ngagaduhan seueur poin éta. Tapi dina hal ieu, karya arsitéktur anu ngabintanginya. Conto anu saé nyaéta di dieu urang mendakan Casa Amatler atanapi Casa Batló, ogé didamel ku Antonio Gaudí sareng anu mangrupikeun ungkapan modernisme Catalan. Di sisi anu sanésna, aya anu Milá House, anu ti kulawarga borjuis anu ngagaduhan jinis kolom dina hateupna anu katingalina siga prajurit.

Taman Guell

Taman umum ieu téh Warisan Dunya. Kedah disebatkeun yén éta deui karya Gaudí tapi dina hal ieu ti panggung naturalistik, nyaéta, ti dékade kahiji abad ka-100. Kabébasan sareng imajinasi seniman ngahiji di tempat anu paling penting. Kami bakal ngabédakeunana, paviliun lebet ogé tangga atanapi anu disebut Hypostyle Room (Kamar tina XNUMX kolom) anu aya dina anu saacanna. Tanpa mopohokeun alun-alun sareng sadaya jalan anu ngawangunna.

Ngarasakeun pintonan anu pangsaéna dina sudut pandang

Salian ti lingkungan sareng katedral atanapi gereja bahkan taman, leres ogé yén nalika urang ngumbara, urang resep nginget deui kenangan tina sababaraha titik. Poin anu bakal janten konci upami urang mikir yén pandangan anu hébat tiasa didapet ti aranjeunna. Kusabab kitu, sudut pandang sok aya. Iinditan ka Barcelona badé angkat Montjuic, Jangkungna 175 méter, atanapi di Tibidabo sakitar 500 méter. Anu mana anu anjeun paling resep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*