Karakteristik biruang panda, simbol Cina

Panda bear

Upami aya sato leres anu ngaidéntifikasi Cina, sato éta téh panda biruang. Kami parantos nyarioskeun dina kasempetan anu sanés perkawis naga, qilin atanapi phoenix, ogé simbol sato Cina tapi dina tingkat simbolis. Panda aya. Acan.

Naon anu anjeun terang ngeunaan panda biruang? Naon anu di punah? Éta sakedik, ieu aya sababaraha fitur sareng inpormasi ngeunaan bear hideung bodas anu anggun sareng lemah lembut ieu, janten has pikeun sababaraha daérah raksasa Cina:

  • Ayeuna aya kirang ti dua rébu panda hirup di dunya, dina kurungan atanapi kurungan. Aya persis 1864 anu kadaptar sareng diantarana langkung ti 1300 cicing di Sichuan.
  • Panda bear tuang awi. tutuwuhan ieu ngagambarkeun 99% tina pola makan tapi aranjeunna ogé tuang hal-hal sanés sapertos séréal, sagala rupa sayuran, sababaraha manisan, daging sareng buah.
  • Upami anjeun hoyong nyingkahan sembelit tuang awi. Awi serat murni tah Panda bear aranjeunna najis dugi ka 40 kali sapoé.
  • Biruang panda asli ti Cina sareng anu munggaran dikenal di Kulon dikenal di 1869.
  • Unggal taun Amérika Serikat mayar ngadeukeutan sajuta dolar kanggo nyéwa Panda ngasuh di kebon binatang di sagala rupa kota.
  • WWF (World Wildlife Found for Nature) milih bear panda salaku logo na pikeun gampang sareng biaya nyetak: hideung bodas teu aya deui.
  • Panda bikangna ngan ukur relatif ka jalu dua atanapi tilu dinten sataun janten kadang manusa kedah campuh supados baranahan.
  • Aranjeunna ngagaduhan buntut sareng ukuran dugi ka 20 séntiméter, sanaos sesah ningali dina pandangan heula.
  • Nalika orok Panda lahir di mancanagara, éta langsung dibawa ka Cina kalayan pangiringan FedEx. Naha anjeun terang?
  • Un Panda Éta tiasa hirup antara 18 sareng 20 taun di alam liar sareng dugi ka 30 dina kurungan.
  • Aranjeunna tuang dugi ka 40 kilo dahareun per dinten.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*