Operasi plastik mangrupikeun ledakan di Cina

Operasi plastik di Cina

Asia mangrupikeun Mekah pikeun ahli bedah plastik. Éta endah pisan, tapi éta cara na. Sareng kami ngangluh ngeunaan parobihan éstétika Michael Jackson ... Numutkeun berita médis bedah plastik mangrupikeun ledakan di Cina sareng di 2014 langkung ti tujuh juta operasi dilaksanakeun.

Upami dina taun-taun akhir abad ka-300 teu aya hiji klinik bedah plastik di Beijing dinten ayeuna sakitar XNUMX sareng sakitar nagara sakitar 10 rebu klinik bedah plastik. Sareng pasiénna sanés jalma ageung hariwang ngeunaan keriput tapi nonoman hariwang ngeunaan kaéndahanana sareng patuh kana kanon kaéndahan barat. Ayeuna Cina aya di tempat katilu di dunya dina jumlah operasi bedah plastik di tukangeun Amérika Serikat sareng Brasil.

Tapi naon jinis operasi plastik anu urang carioskeun? Urang Cina resep gaduh operasi kongkolak panon mimitina. Operasi disebat blepharoplasty sareng tujuanna supados bunder panon. Iklan kuat pisan di daérah Asia Pasipik sareng éta mangrupikeun operasi anu populér henteu ngan ukur di Cina tapi ogé di Jepang sareng Koréa Kidul. Model sareng aktris atanapi aktor dimimitian sareng pantun nuturkeun masarakat umum.

Operasi anu pang populerna anu kadua nyaéta operasi irung. Irung Asia rada pondok sareng Montok janten file di septum sareng bentukna irung kulon anu langkung panjang. Dituturkeun ku operasi ngajantenkeun rahang langkung ipis, langkung sempit sareng langkung panjang. Gampang pikeun mikawanoh jalma anu dioperasikeun. Kuring nganggo pilem sareng séri Korea, Cina sareng Jepang sareng luar biasa kumaha sadaya palaku parantos ngalangkungan scalpel.

Goréng teuing, kaéndahan Asia saé alamna, henteu? Industri iklan sareng hiburan damn, éta urang sadayana ngajalankeun sapertos beurit lab nawiskeun sakedik artos.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*