Dimana wengi anu pangsaéna di Shanghai

Hiburan wengi di Shanghai

Upami ngeunaan ka bar atanapi bade jogét, Shanghai mangrupikeun kota paling saé di Asia. Wengi Shanghai hébat. Sumuhun éta henteu mirah sareng anjeun badé nyéépkeun artos tapi pastina anjeun bakal ngémutan kenangan anu teu tiasa dileungitkeun.

Kota Éta ngagaduhan sababaraha daérah tempat hiburan malam pikaresepeun sareng ngagaduhan atraksi wengi nyalira di saluareun bar sareng klub. Nalika anjeun angkat ka Shanghai saran kuring maka nyaéta wisata di daérah ieu anu kuring daptar di handap nalika anjeun kaluar pikeun nikmati wengi di Shanghai:

  • Daérah Old Anting Street: nyaéta daérah anu aya di sekitar Pagunungan Yong'an. Nalika panonpoé surup jalan-jalan anu lami dieusi ku lampu, sapertos candi, sareng anjeun tiasa ngambeu suasana antara kuno sareng modéren. Daérah ieu aya di Kacamatan Jiading sareng anjeun tiasa dugi ka dinya ku beus Jalur B atanapi Jalur Wisata 6.
    Huahai jalan jalan: Éta katelah Champ Elysees Wétan sareng kalebet Chongqing Street, Hiaihai Tengah sareng Xizang. Éta mangrupikeun daérah sakitar Stasion Jalanan Shaanxi Kidul sareng anjeun dugi kana jalur 1 tina metro.
  • Daérah Candi Jing'an: éta kuil suci anu hébat dikurilingan ku balanja sareng balai tari. Upami anjeun nyandak jalur bawah tanah 2/7 sareng turun di stasiun candi anjeun bakal langsung mendakan bagian Shanghai ieu.
  • Daérah Lujiazui: Éta mangrupikeun pusat kauangan Lujiazui, makuta lampu Shnaghai. Daérah kahirupan wengi ieu di kota éta di jalan Lujiazui Ring sareng anjeun dugi kana jalur 2 metro, turun di stasiun anu sami namina.
  • Nanjing Wétan Jalan Pédah Jalan Wétan: jalan Nanjing pang populerna di Shanghai, jalan warna-warni pinuh ku toko-toko sareng jalma anu nyampur lami sareng anu énggal. Anjeun teu tiasa liren jalan-jalan didieu waé nalika ngurilingan Shanghai. Anjeun dugi kana jalur 1 sareng 2 di metro, turun di stasiun Plaza del Pueblo atanapi, dina kasus jalur 2, di stasiun anu nganggo nami jalan.

Tungtungna, upami anjeun kaluar ka palang anjeun henteu kedah nganggo baju anu anggun, tapi upami anjeun bade nari maka anjeun kedah nganggo baju anu langkung saé. Henteu resmi tapi langkung glamor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*