Kumaha Cina dina bulan Séptember

Cina dina bulan Séptember

Kami parantos terang éta dina usum panas Cina mangrupakeun tungku, kecuali upami anjeun angkat ka gunung atanapi dataran Tibét. Upami teu kitu, upami anjeun angkat ka kota-kota anu paling turis, siapkeun pikeun ngalaman seueur panas sareng kalembaban. Tapi kumaha cina di september, nyaéta, ampir dina usum gugur?

Éta gumantung kana tempat nagara, tapi sacara umum garis arah kalér panas mimiti ngirangan sareng di kidul suhu haneut dijaga. Séptémber nyaéta bulan anu langkung garing tibatan anu umuran tengah sareng sanaos tiasa langkung tiis masih aya asor. Liburan usum panas parantos réngsé janten kirang pariwisata domestik sareng dina waktos anu sami sareng kalangkang usum panas masih dina hawa.

Ngitung éta di Beijing suhu rata-rata sakitar 25, 26 ºC kalayan paling handap 13. Di Shanghai tiasa 27 atanapi 28 ºC kalayan tingkat handap anu langkung luhur 20 ºC, sedengkeun di Guilin masih panas. Abdi nyarios yén anjeun kedah ngémutan yén usum panas hampang, tapi tungtungna panas.

Tapi naon poin négatip anu dimiliki Cina dina bulan Séptember? Nya, di tengah sareng kidul nagara mangrupikeun tungtung topan janten masih tiasa hujan ageung. Aya ogé liburan anu penting, 1 Oktober, sareng kami parantos terang yén nalika liburan mangrupikeun jutaan perjalanan Cina sareng ngambil alih sadaya alat transportasi. Diskon ieu, kuring bakal nyarios Séptémber saé pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*