Merek TV pang populerna di Cina

El luncat kualitas kaalaman ku merek TV Cina pang populerna éta ngagambarkeun ogé évolusi ékonomi nagara ieu sareng adaptasi na kana pasar global. Dugi ka sababaraha taun ka pengker, seuseueurna produk téknologi buatan ChinaMérek TV ogé ngagaduhan reputasi goréng pikeun kualitas handap. Gambar négatip ieu produk Didamel di Cina Éta parantos robih sacara radikal dina waktos anu pondok pisan.

Ayeuna aya sababaraha Mérek TV Cina pertandingan éta sareng bahkan ngaleungitkeun sainganna dina kualitas sareng harga. Taun kamari teh set televisi cina aranjeunna nyumbang 30% pasar dunya sareng persentase ieu diperkirakeun bakal langkung luhur dina jangka menengah.

Merek TV Cina Top

Éta kanyataan: Mérek Cina TV LED Aranjeunna kasohor pisan sareng dipeunteun pisan di sakumna dunya, ngagusur set televisi anu didamel di Jepang sareng Koréa Kidul, anu pernah ngadominasi adegan éta. Numutkeun ka para ahli, rusiah kasuksesan na aya dina kasaimbangan anu leres antara kualitas sareng harga. Ieu merek Cina anu mingpin pasar ayeuna:

TLC mérek TV

TLC mangrupikeun laris diantara merek TV Cina

Hisense

Salah sahiji mérek Cina anu paling kawéntar dina tivi Cina nyaéta Hisense, perusahaan milik negara anu didirikeun taun 1969 dumasarkeun di Qingdao, propinsi Shandong. Tutuwuhan na ngahasilkeun sagala rupa alat éléktronik, sanaos televisi mangrupikeun produk bintang na.

Numutkeun data anu disayogikeun ku Cina Market Monitor Co. Ltd., taun kamari Hisense tv Éta mérek televisi terlaris di raksasa Asia Cina sareng parantos mingpin penjualan tivi layar datar di nagara ieu henteu kirang ti dalapan taun. Ayeuna éta ogé parantos ngamimitian ékspansi di pasar Éropa sareng Amérika, kalayan hasil anu luar biasa sareng panarimaan anu saé diantara para konsumen.

skyworth

Sanaos nami lengkep perusahaan anu ngadamel tivi sareng alat-alat rumah tangga anu sanés nyaéta Hong Kong Skyworth Digital Holdings Co. Ltd., nami dagang mérek tivi anjeun nyaéta Skyworth. Kaleresan aya mérek ieu khusus dina ritel tivi.

Hatur nuhun kana strategi pamisahan na, Skyworth parantos tiasa nempatkeun dirina dina Top 10 mérek tivi utama di planét ieu.

TCL

Nanging, mérek TCL langkung dikenal, anu produkna sok muncul dina hasil pamilarian anu munggaran tina Amazon, diluhur nami anu bergengsi sapertos Panasonic atanapi Sony. Nyatana, TLC mangrupikeun nomer hiji diantara mérek TV Cina sareng katilu di dunya dina volume penjualan, ngan ukur di tukangeun Samsung sareng LG.

Mérek ieu diadopsi a strategi bisnis anu dina jangka panjang parantos kabuktosan leres sareng éfisién pisan: Konci pikeun kasuksésan pikeun investasi langkung artos sareng usaha dina bagian kualitas sareng kirang dina iklan sareng pamasaran.

TV Panon Cina

Pnasonic mangrupikeun salah sahiji mérek TV terlaris di Cina

Pabrikan anu langkung alit, sanaos ku inohong penjualan TV tinggi di Cina, nyaéta Changhong, Konka sareng Haier, Diantarana.

Merk TV sanés Cina (tapi ogé dijual di Cina)

Tapi nalika merek TV Cina badé nalukkeun sesa dunya, kitu ogé urang Cina nuju mésér beuki seueur tivi ti mérek asing. Leres aya sababaraha diantarana (khususna sababaraha mérek Jepang, kalayan harga tinggi henteu kompetitif) parantos ningali inohong komérsialna dikirangan dina dasawarsa ka tukang. Nanging, anu sanésna suksés teu kantos sateuacan. Nyatana, dua mérek asing nyatakeun 60% penjualan di jero Cina: Panasonic y Samsung.

Data ieu parantos disusun tina jumlah 5.932 toko anu sumebar di 746 kota sareng kabupatén di saluruh nagara. Éta mangrupikeun hasil padamelan China Market Monitoring Co. Ltd., dumasarkeun di Beijing, hiji organisasi anu museur kana nalungtik pasar panyadia jasa:

Panasonic

Grup Panasonic Corporation, diwangun ku 634 perusahaan, mangrupikeun salah sahiji pabrik produk éléktronik pangageungna di dunya. Di 1978, perusahaan Jepang ngamimitian petualangan na di pasar Tiongkok sareng di 1994 ngadegkeun Panasonic Corporation Cina dumasar dina Beijing.

Samsung

Didirikeun taun 1938 di kota Daegu di Koréa Kidul, Samsung ayeuna mangrupikeun konglomerat multinasional perusahaan sareng bisnis dina rupa-rupa séktor. Dina 1992, Samsung ngadegkeun pabrik kahijina di Cina, teu lami saatos ngadirikeun Samsung China Investment Co Ltd., cabangna anu kuat di nagara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*