Ngiringan di Shanghai nganggo taksi, sapertos kumaha sareng sabaraha hargana

Taksi di Shanghai

Upami anjeun mikir ngadatangan Shanghai sareng heran kumaha anjeun badé ngalih ngurilingan kota, kuring bakal ngawartosan éta Shanghai mangrupikeun kota taksi. Aranjeunna seueur.

Persaingan antara taksi sapertos anu ieu langkung milih pelanggan, utamina anu cicing di kota anu gaduh tingkat handap pikeun lokal. Naék taksi éta cara anu gancang pikeun ngurilingan Shanghai sareng kanyataanna nyaéta sistem anu épisién. Kiridit na ka supir anu terang kota sareng patalimarga ku haté.

Sanaos seueur taksi sareng ngeureunkeunana henteu seueur kasusah atanapi waktos, éta sadayana gumantung kana dimana anjeun aya di kota sareng waktos sareng hawa: jam rurusuhan sareng hujan gancang nempatan sadaya taksi anu aya. Hiji-hijina poin anu kuring mendakan négatip ngeunaan taksi di Shanghai nyaéta éta aranjeunna henteu ngabagi warna anu sami.

Mangrupikeun sababaraha warna janten upami anjeun turis sareng henteu gaduh panon terlatih pikeun ngadeteksi aranjeunna, anjeun tiasa kaleungitan aranjeunna. Aya bodas, héjo, konéng, biru, beureum, biru ngora sareng dasarna burgundy. sabab aya seueur perusahaan sareng masing-masing cét kandaraanana warna na béda. Tangtosna, anjeun bakal ningali yén seuseueurna seueur biru sareng beureum.

Taksi ngagaduhan logo anu bercahya di payun sareng kokpit palastik anu jelas di sakuriling supir pikeun ngajagaan anjeunna. Éta ogé ngagaduhan a tarchymeter sareng cakram bercahya anu upami éta nandakeun kasadiaan jeung, paling penting, lisénsi resmi. Aya seueur taksi anu sanés tanpa lisénsi sareng éta henteu cocog sareng anjeun. Naon tarif taksi di Shanghai?

Aya dua biaya anu kedah diperhatoskeun: siang wengi. Antara jam 5 énjing sareng 11 wengi siang siang sareng ti 0 dugi ka 3 kilométer hargana RMB6, dugi ka 10 km aranjeunna nambihan RMB 2 per kilométer sareng upami jarakna langkung ageung ti 5 km masing-masing hargana 10 RMB. Peutingna langkung mahal.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*