Pamajikan sareng Selir, mangrupikeun cerminan Cina kuno

pamajikan-na-selir

Nalika Cina masih sanés Cina urang terang ayeuna, nalika dunya masih dibagi kana kapitalisme sareng sosialisme / komunisme, sanaos sakedik hirupna, aya pilem cina Anu kaget ku popularitasna sareng disewa dina VHS.

Pilem éta Dà Hóng Denglong Gaogao GuaNgangkat lantera Beureum. Dina nyarios basa Spanyol éta dipikanyaho ngan saukur ku nami Istri sareng Selir. Éta pilem 1991 anu diarahkeun ku Zhang Yimou sareng dibéntangan Gong Li, salah saurang aktris Cina paling geulis, berbakat sareng kawéntar abad ka-XNUMX. Éta mangrupikeun adaptasi tina novél anu disebut persis sapertos dina Castilian (Istri sareng Selir), ku panulis Su Tong.

Sejarah anu hébat ieu pilem cina nyaritakeun kahirupan sedih awéwé ngora anu di taun 20an janten salah sahiji selir lalaki jegud dina umur lima puluhan. Caritana lumangsung sateuacan Perang Sipil Cina sareng mojang anu namina Songlian asalna ti kulawarga anu kusabab kabangkrutan bumi sareng Mr. Chen. Unggal-unggal salaki mutuskeun pikeun nganjang ka salah saurang istrina, palayan ngagantungkeun lantera beureum dina panto imah alitna, ku sabab kitu namina pilem.

Tangtosna, ayana babarengan opat awéwé salaku fungsi lalaki hiji henteu gampang sareng rusiah sareng kabodoan gancang-gancang dipanggihan. Kaleresan nya éta upami anjeun henteu ningali Istri sareng Selir Abdi nyarankeun yén anjeun ngalakukeun éta. Dina entri sanés tina Absolut Cina kami bakal nyaritakeun dimana pilem éndah ieu Bioskop Cina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*