Tilu pilihan pikeun milampah Tembok Ageung

Peta Rute Jinshanling

Tembok Besar Cina mangrupikeun tempat wisata anu pang populerna di Cina Janten upami anjeun mutuskeun nganjang ka nagara anu saé ieu, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah lakukeun. Tembok na panjang sareng aya seueur séktor anu kedah didatangan, sababaraha langkung caket ka Beijing sareng anu sanésna langkung jauh. Sababaraha aya anu leres-leres dirawat atanapi dilestarikan atanapi disimpen deui sareng anu sanésna ampir nyampur kana bentang alam kusabab kumaha aranjeunna nganggur.

Seueur agénsi perjalanan anu tiasa anjeun nyewa daptar pikeun wisata, upami anjeun resep gaduh sadayana anu teratur. Sanaos anjeun resep leumpang anjeun tiasa milarian Tembok Ageung, sadinten atanapi satengah dinten. Ayeuna teu aya bédana ageung dina harga, dinten satengahna sakitar 85 euro sareng dinten sadinten antara 115 sareng 138 euro. Hayu urang tingali wawaran:

  • Wisata Tembok hébat, 1 Dinten ti West Simateai dugi ka Jingshanling: Mangrupikeun jalan sedeng anu dimimitian ti Simatai Kulon dugi ka Jinshanling ngalangkungan salah sahiji bagéan anu paling indah dina Tembok Agung. Tilu jam jalan-jalan murni dina témbok, ngalirkeun téga anu diwangun dina gaya anu béda sareng resep kana koméntar pituduh. Éta ogé kalebet tuangeun sareng inuman sareng saatos wisata, camilan anu saé. Transfer aya di van pikeun tujuh jalmi anu nganggo WiFi, jandéla ageung sareng rohangan anu cekap. Hargana 115 euro.
  • 1 Dinten Wisata Tembok Heboh ti Jiankou ka Mutianyu: Éta mangrupikeun jalan satapak hiking anu paling Palasik dina Tembok Ageung. Butuh lima jam kanggo ngalengkepan jarak ieu ti 10 kilométer antara Jiankou sareng Mutianyu, dua bagian. Anu kahiji langkung liar sareng padesaan sareng anu kadua geulis pisan kusabab bentang anu indah di sakurilingna. Ideu na nyaéta ningali matahari terbenam di Mutianyu, aya pituduh khusus sareng daunna jam 7 énjing hargana sakitar 135 euro.
  • Tembok Tembok Satengah Dinten Wisata: Mangrupikeun wisata di bagian Mutianyu anu hargana sakitar 85 euro.

Pilihanna beda-beda numutkeun ka agénsi, tapi ieu langkung-langkung kirang nilaina sareng komposisi tur anu ditawarkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*