Kota minyak Kolombia

Christ-oilman

Kota minyak Kolombia, nyaéta kumaha kota penting Barrancabermeja disebut, kotamadya anu paling penting kadua di jurusan Santander.

Di Barranca, sabab biasa disebut, tempatna kilang minyak pangageungna di nagara éta, milik perusahaan nagara Ecopetrol.

Kusabab pentingna kagiatan ékonomi ieu, padamel kilang damel tugu éndah disebatna "Monumento del Cristo Petrolero", unik di nagara éta.

Pabrik pabrik Barrancabermeja mangrupikeun kilang utama di nagara éta, kalayan total produksi 250.000 tong bahan bakar per dinten. Diantara tugas ékonomi anu sanés di daérah éta, industri petrokimia, operasi palabuhan sareng jasa logistik pikeun transportasi, ingon-ingon, mancing, tatanén sareng perdagangan menonjol.

Ayeuna Barrancabermeja ngagaduhan keragaman ékonomi, kalayan perbankan, industri, komérsial sareng kawasan pendidikan anu ngajantenkeun kota janten pusat konvergénsi komérsial di mana anjeun tiasa kéngingkeun sagala rupa produk penting salian ti jasa téknis sareng propésional anu meryogikeun daérah Magdalena Medio

Diantara tempat wisata na, Ciénaga San Silvestre mangrupikeun bentang anu kedah disorot. Éta mangrupikeun cadangan alam anu paling penting di Barrancabermeja, kaunggulan pusat danau ieu seueur: naek kapal atanapi cinta atanapi kapal pesiar ski.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Emanuel cenahna

    pikaresepeun tapi éta menyakiti yén anjeunna dianggurkeun sareng bau bau na di sumur éta, goréng teuing aranjeunna henteu ngubaran anjeunna sareng henteu langkung dijaga kumargi seueur maling di ditu sareng seueur ganja.

  2.   Emanuel cenahna

    pikaresepeun tapi éta menyakiti yén anjeunna dianggurkeun sareng bau bau na di sumur éta, goréng teuing aranjeunna henteu ngubaran anjeunna sareng henteu langkung dijaga kumargi seueur maling di ditu sareng seueur ganja.