Subachoque, kotamadya anu ngagaduhan tradisi budaya sareng seni

undershock

Ngan 45 kilométer ti Bogotá perenahna salah sahiji kota paling indah di jurusan Cundinamarca, Subachoque, diakui sacara nasional sareng internasional pikeun hasil keramik anu dilakukeun ku sabagian padumukna.

Lokasina anu istiméwa di tengah lebak anu saé ngamungkinkeun para pengunjung menikmati bentang alam sareng tatanén anu spektakuler, anu tiasa dilalana dina jalan ékologis anu béda.

Hawa bersih, perdamaian, katenangan, jalma anu ramah, asakan lezat, rupa-rupa akomodasi, Pertanian Organik sareng kagiatan outdoor, mangrupikeun bagian tina tempat wisata anu ngajantenkeun Subachoque tujuan anu ideal pikeun dibagikeun sareng kulawarga.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, produksi artisanal euyeub di kotamadya ieu, nyorot lokakarya sapertos Ignea sareng karyana dina keramik, Aule sareng perhiasan anu pangsaéna, sareng School of Arts and Crafts, dimana nonoman kalibet kana kagiatan sapertos musik ., ngalukis, téater, jogét sareng wayang.

Langkung seueur inpormasi - Páramo de Sumapaz, caket Bogotá

Sumber - Subachoque


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*