Pentingna Museum Antioquia

musium-antioquia

Nalika ngeunaan nyarios sareng terang ngeunaan musium pangpentingna di nagara éta, musium Antioquia pantes diperhatoskeun.

Éta musium anu paling penting di Medellín. Éta musium anu munggaran diadegkeun di jurusan Antioquia, anu kadua di nagara éta. Kumpulanana aya di jantung Medellín.

Di kamar na éta ngagaduhan bagian ageung tina karya Fernando Botero sareng paméran ti kawujudan seni kolonial sareng républik dugi ka seni modéren sareng kontémporér. Tempatna di Istana Kotamadya anu lami, warisan arsitéktur kota.

Saratus dalapan karya anu dilakukeun dina téknik anu béda-béda ku pelukis Antioquia Fernando Botero, salah saurang seniman pangageungna seni plastik dunya, ngawangun Botero Collection, anu ngagambarkeun daya tarik paling hébat ti Museum Antioquia; salian ti Plaza Botero, tempatna di hareup, kalayan 23 patung luar ku seniman anu sami.

Museum Antioquia diiluan ku Casa del Encuentro, hiji kandang caket anu sababaraha kagiatan sareng paméran gelombang budaya di Medellín dijadwalkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   MARIA ESTHER RICO cenahna

    Kolombia dicirikeun sabab nyimpen arsipna sacara cicingeun sareng di sababaraha kota sejarahna katingali dina dokumén ieu.

    Perhatoskeun ogé yén di sadaya departemén aya tempat anu dipikaresep ku wisatawan, kusabab aya ragam iklim sareng ogé rupa-rupa pepelakan.

    Antioquia dicirikeun ku janten bumi jalma-jalma anu bijak, dina festival tradisional na troba sareng nunggang kuda menonjol dimana anjeun tiasa ningali kuda balapan anu dirawat kalayan saé.