Tempat wisata di daérah Orinoquia

dataran

Wétan Kolombia mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling indah di daérah kami. Dataran wétan, atanapi daérah anu disebut daérah Orinoquia, mangrupikeun zona integrasi sareng Vénézuéla dina sabana anu saéna jauh ti tutugan pagunungan Andean Wétan, dugi ka Orinoco, sareng antara Walungan Arauca sareng Guaviare. Jurusan anu nyusunna nyaéta Meta, Arauca, Casanare, Vichada.

Sumbu géografi Daérah nyaéta Walungan Orinoco, anu dataranna dugi ka Kolombia sareng Vénézuéla; Kusabab kitu, urang Llanos ogé disebat Daérah Orinoquia.

Daérah Llanera ieu beunghar ku padang rumput hejo alam, sabab éta hakékatna kondusif pikeun ternak, anu diwanohkeun ku Yésuit dina abad ka tujuh belas.

Lingkungan géografis sabana, nyetak gaya hirup anu kagambar dina Llanero Folklor; bentang polos, ngamimitian pisan tina heureuy sareng ingon-ingon, salaku kagiatan utama Daérah.
Objek wisata utama na nyaéta:

Taman Nasional Nasional La Macarena di jurusan Meta
Taman Nasional Nasional El Tuparro di jurusan Vichada
Bentang alamna anu saé
Flora sareng fauna na
Cerita rakyatna: musik dipaénkeun kalayan cuatro sareng kacapi, tarian joropo
Kegiatan Coleus
Panonpoé Tilelep na
Festival anu dirayakeun di sababaraha kota di daérah éta, nyorot festival nasional sareng internasional lagu Joropo di Villavicencio, festival Cimarrón de Oro di Yopal, perayaan Arauca.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   miriam lopez cenahna

    Halo, dataran abdi anu saé, saur anjeun anjeun gaduh bentang anu paling indah di dunya.

  2.   Isabella cenahna

    halo dataran abdi anu geulis kuring moal pernah angkat kadieu

  3.   SARA cenahna

    GUAY EL LLANO NYA MAKSIMUM

  4.   john arnold lopez solis cenahna

    éta pikaresepeun pisan biagar

  5.   Tatiana cenahna

    Abdi kantos resep ka tempat anu saé ieu. sareng matahari terbenam sanaos kuring henteu masihan ciuman pikeun sadayana llaneros sareng hatur nuhun kanggo tempat anu saé sapertos kitu

  6.   daniela Sanchez cenahna

    GUAY Halaman ieu super unggal dinten diajar barudak anyar hal kuring FAN N 1 tina halaman ieu kuring nyarankeun aranjeunna sareng ogé yén aranjeunna nganjang ka wilayah ORINOQUIA

  7.   Carlos cenahna

    tapi naon nami bajingan éta

    1.    ztefa | cenahna

      enya atanapi henteu, kuring satuju sareng naon anu dicarioskeun

  8.   Kelly Juliet cenahna

    Nami abdi kelly
    Sareng melani, tong édan