Kuring terang, lahan koléksi

terang

Koléksi mangrupikeun produk anu paling dikenal di nagara éta sareng éta mangrupikeun panela atanapi gula amis anu ngagaduhan corozo di tengahna.

Kotamadya Supia, ayana di daérah belah kalér-kulon jurusan Caldas, mangrupikeun buaian tina amis anu lezat ieu, sareng unggal dua taun "Colación Fair" anu kasohor diraosan, didatangan ku rébuan jalma.

Cai mibanda suhu rata-rata 25º C, sareng perenahna di 1.183 méter diluhur permukaan laut anu disebut "Caldas Tourist Emporium" kusabab tumuh sareng daya tarik anu béda-béda, alternatip di daérah wisata.
Tanah-kotana kotamadya Supía ayeuna dicicingan dugi ka datangna Éropah ku suku utama, Sopias, sareng sababaraha kulawarga anu dibagi. Sopias mangrupikeun bagian tina anu disebut Nagara Ansermas.

Ékonomina dumasarkeun utamina dina budidaya Tebu Gula (Panela), Kopi, Tambang Artisanal, Pariwisata.
Dina perdagangan, penjualan barang-barang sareng suplai jelas-jelas. Aya ogé panyadia jasa sareng sababaraha pabrik khusus pikeun pakean sareng produk pangan tradisional sapertos Los Piononos, Manjar Blanco sareng anu sanésna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   JUAN CARLOS BUSTAMANTE BUNGA cenahna

    Supia mangrupikeun kotamadya anu saé pisan, salian ti kanyataan yén rakyatna (kuring nyarioskeun seuseueurna) jalma anu saé pisan.
    éta lingkungan anu saé pisan.

    Kuring miharep bakal balik deui ka kotamadya ieu.
    rangkulan kanggo sadayana.

    Juan cbt

  2.   totoni cenahna

    Tingali, kuring terang bapak anu pangsaéna

  3.   totoni cenahna

    k balik tony tina gelut homo formentera di arena ufffff

  4.   ALEXANDER MARIN VALENCIA cenahna

    Kota anu dipikacinta kuring terang dimana kuring dibabarkeun dimana kuring dewasa kuring moal pernah mopohokeun éta
    Éta pihak guamal, pihak Las Vegas sareng anu di Mudarra

  5.   taqwa castro bedoya cenahna

    Bumi anu kuring dipikacinta terang tempat anu paling indah, dimana kuring lahir, ALLAH ngaberkahan anjeun bumi anu dipikacinta, MUNGGUNG GUSTI MUNGKUL KA SADAYANA PENDUDUKNA, INI NU JAUH Jiwa Kuring. Muga-muga aranjeunna bakal langkung cicing, da éta suku alit pisan, naon anu tiasa janten ditingali, aduh abdi bogoh ka bumi abdi. Didatangan éta ku anjeun supados anjeun yakin kumaha éndahna di ditu.

  6.   Kelly Tatiana cenahna

    Abdi terang anu pangsaéna