Pariwisata budaya di Bogotá

Kota Bogotá Éta ibukota Colombia sareng salah sahiji tujuan wisata utama di nagara éta. Sanaos henteu ngagaduhan pantai atanapi iklim tropis, Bogotá mangrupikeun kota anu pinuh ku kagiatan budaya, sareng ngayakeun acara internasional.

Salah sahiji aspék paling keuna bentang tina Bogotá, bukit na lungkawing janten tembok; sareng tangtosna Montserrat. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal ka luhur ngalangkungan mobil kabel atanapi corong. Stasion na aya di handapeun gunung. Anjeun tiasa ogé leumpang, tapi rute ieu ngan ukur disarankeun pikeun jalma anu dina kaayaan fisik anu saé pisan. Di luhur aya rupa-rupa hal anu luar biasa pikeun ditingali sareng dinikmati. Montserrat éta ogé nawiskeun pandangan panorama kota anu spektakuler.

Kota La Candelaria de Bogotá mangrupikeun inti sajarah sareng budaya di kota. Di dinya anjeun tiasa ningal, utamina di bumi kolonial sareng gerbang ukiranna, hateup ubin beureumna sareng atap.

Bogotá Mibanda bénten-bénten museum, di antawisna ieu menonjol: Museum Emas anu khasanah sakitar 35 rebu emas sareng tumbaga, musium Botero disumbangkeun ku seniman Fernando Botero, Museum Nasional Kolombia, anu pangkolotna nagara, diantara seueur deui.

Sababaraha perusahaan nawiskeun penerbangan ka Bogota langsung ti kota-kota utama Spanyol. Janten upami anjeun resep kana wisata budaya, tong ragu sareng rancana perjalanan anjeun.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*