Ibiza sareng murangkalih

Ibiza sareng murangkalih

¡Ibiza sareng murangkalih éta ogé mungkin !. Kusabab pastina nalika ngémutan tujuan ieu, urang ogé mikirkeun waktos pantai sareng kahirupan wengi na. Tapi Ibiza langkung seueur deui, utamina nalika urang ngumbara kalayan pangleutikna bumi. Kami bakal resep anu sami atanapi langkung, sabab urang bakal nyobian ngahargaan unggal juru sareng unggal momen.

Este tujuan tengah laut Anjeun gaduh seueur pilihan pikeun perjalanan sareng réréncangan sareng kulawarga. Kusabab upami anjeun ngumbara sareng anu terakhir anjeun tiasa teras milih pantai atanapi alam, olahraga sareng atraksi ogé jalan-jalan atanapi balanja. Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Ibiza sareng murangkalih, ieu bakal janten waktos anjeun!

Nalika nganjang ka Ibiza sareng murangkalih

Upami urang ngagaduhan ideu ngeunaan Ibiza yén sigana henteu saluyu sareng kanyataan. Dina hal ieu, urang bakal nyarios yén waktos anu pangsaéna pikeun babarengan sareng barudak éta dina usum semi sareng usum panas akhir atanapi ogé kana usum gugur. Langkung ti naon waé sabab urang moal mendakan sadayana lumayan pinuh ku wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Sugan dina waktos ieu anu urang sebatkeun, urang tiasa langkung tenang, utamina nalika urang angkat sareng murangkalih.

Cai Cai

Dimana cicing upami anjeun ngumbara sareng murangkalih

Tangtosna, pilihan na lumayan seueur. Hal anu pangsaéna nyaéta milih salah sahiji hotél anu ogé ngagaduhan kolam renang ogé nambihan gim kanggo anu alit. Bener yén urang moal nyéépkeun waktos, tapi panginten upami hiji dinten urang langkung capé sareng aranjeunna hoyong ngaraosan diri, di hotél aranjeunna bakal nampi sadayana. Di sisi pantai urang gaduh hotél anu gaduh taman cai, buruan luar, kolam renang anu rupa-rupa. Salah sahiji ideu anu saé pikeun anu alit di bumi. Anu sanésna bakal bet dina téknologi sareng kamar gim video. Sababaraha anu paling sering di Hotel Barcelona, ​​Sirenis Hotel Club atanapi Hotel Cala Blanca, sareng anu sanésna.

Naon anu bakal didatangan di Ibiza

Éta bakal salawasna gumantung kana umur barudak, tapi sakumaha aturan umum, urang ogé tiasa nyandak sababaraha jalan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tempat ieu. Éta sababna ogé aya ogé sababaraha daérah anu bakal dipikacinta ku aranjeunna sareng urang:

Ibiza ngeluk

Dinten coves jeung pantai

Anu nyarios hiji dinten, saur sababaraha. Kusabab pantai sareng teluk pasti bakal nyenangkeun sakabeh kulawarga. Kusabab kitu urang bakal nyandak kasempetan pikeun ngantepkeun diri dibawa kabawa ku daérah paling tenang sareng sampurna pikeun sadayana. Urang tiasa nganjang ka Cala Llenya anu ngagaduhan cai bening sareng bérés pantai pikeun istirahat. Pikeun piknik, henteu aya anu sapertos Cala Llonga, nalika di Ubat ses anjeun tiasa ngaraosan taman alam. The Cala Martina di Santa Eulalia Éta mangrupikeun hal anu sanés tina titik rapat, henteu hilap ka kalér sareng Cala Mastella atanapi Es Figueral.

ngarambat sareng murangkalih

Sore di Karts

Upami anjeun wani nganjang ka coves of Santa Eulalia, anjeun moal ogé sono momen unik ieu ogé. Sakedap dimana Karts ogé protagonis. Upami saatos sadinten balanja atanapi sababaraha kunjungan, anjeun hoyong ngaraosan murangkalih anjeun, anjeun tiasa angkat ka Karts di daérah ieu sareng tanpa diragukeun, aranjeunna bakal ngaraosan pinuh.

Kunjungan dramatis

Dina hal ieu, aranjeunna bakal dinten Sabtu sareng diatur ku balai kota. Tanpa ragu, jenis acara ieu langkung ngahibur barudak tibatan jalan-jalan saderhana tempat. Aranjeunna bakal jalanan jalan-jalan di kota di Dart vila sareng tanpa diragukeun, aranjeunna bakal kataji ku hirup saat sapertos kieu.

Panonpoé Tilelep di Ibiza

Panonpoé Tilelep anu saé

Salah sahiji cara pikeun bersantai nyaéta ngamangpaatkeun salah sahiji teluk atanapi pantai sareng ngararasakeun surupna. Iinditan sareng murangkalih ogé nyayogikeun kami kamampuan pikeun terang tempat unik. Janten urang kedah ngabagi dinten kana sababaraha kagiatan sareng akhirna matahari surup janten istirahat, sareng latar anu unik. Milarian teras anu saé sareng ti éta, ngalaman surup.

Leumpang sareng balanja

Éta ogé saé jalan-jalan sareng bérés ku balanja. Éta sababna wisata henteu bakal nyapekeun pisan, sabab upami henteu, murangkalih bakal gancang ngawadul. Deukeut-deukeut ka balé kota, éta helm bersejarah atanapi Katedral Virgen de las N steal, panginten mangrupikeun sababaraha tempat penting.

Tip pikeun iinditan ka Ibiza sareng murangkalih

Sakumaha urang tiasa tingali, éta mangrupikeun tujuan anu sanés anu dipikacinta ku seueur sareng kulawarga. Émut yén urang kedah teras-terasan dina usum dimana tujuanna henteu jenuh teuing. Di sisi anu sanésna, henteu sapertos milih hotél anu gaduh kagiatan pikeun barudak leutik.

Gua San Marça

Tangtosna, kumargi jarakna pondok, pantes nyéwa mobil, kanggo kanyamanan anu langkung ageung. Sakali anjeun resep pantai atanapi teluk, cobian latihan sababaraha olahraga di éta, kusabab éta mangrupikeun kagiatan anu langkung dipikaresep ku barudak, sanaos gumantung kana umur na. Asup ka guha ogé tiasa janten titik sanés anu diperhatoskeun, sapertos dina Tiasa Gua Marçá.

Pasarna ogé tartib dintenna. Kituna, urang kedah tumut kana akun éta. Ogé di aranjeunna, aya waé daérah pikeun murangkalih alit salaku binih. Wisata ku kapal ka FormenteraÉta ogé pilihan sanés anu urang tiasa tumut kana akun. Sakumaha urang tiasa tingali, Ibiza sareng murangkalih langkung seueur!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*