Anu pangalusna tina warisan budaya London

Paménta pikeun penerbangan ka London éta tetep henteu paduli jangkungna taun. Daya tarik anu dipikaresep ku budaya sareng sajarah ngajantenkeun titik neuralgic par kaunggulan.

En Londres urang bakal mendakan keragaman anu hébat museum y galeri, tapi anu paling saé, aranjeunna leres-leres bébas. The Musium Inggris Éta tempat wisata anu pangsibukna di Londres, janten panampi langkung ti 5 juta pengunjung taunan.

La Galeri nasional Éta galéri seni anu paling penting di kota, diantara karyana nyaéta lukisan ku seniman jangkung Van Gohg sareng Rembrandt. Dina Museum Élmu London sakitar 300.000 penemuan parantos disimpen anu parantos nangtoskeun jalan sajarah. Mangrupikeun musium anu idéal pikeun didatangan ku kulawarga.

El Museum Sejarah Alam éta khusus pikeun planet Bumi sareng mahluk hirup. Di dieu, démo interaktif kumaha bencana alam mangaruhan aranjeunna pantes diperhatoskeun.

El Tate modern teh Museum Seni Modern paling pinunjul tina Britania Ageung sareng anu paling sering didatangan di dunya dina kakhususan na. Karya seniman anu penting pisan sapertos Pablo Picasso sareng Andy Warhol menonjol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*