Seni sareng budaya di Liverpool

Kota bersejarah pikeun musik rock sakumaha anu dipikaresepna tina The Beatles, nawarkeun kami pangalaman anu pikaresepeun dina liburan usum panas anjeun dina hal budaya sareng seni.

Leresna, arsitéktur Liverpool mangrupikeun kelas dunya, kalayan gedong langkung didaptarkeun tibatan kota-kota sanés di luar London. Jantung kota sareng promenade na nangtung reueus disarengan harta karun sapertos Taj Mahal sareng piramida Giza salaku Situs Warisan Dunya.

Naha anjeun datang ka Liverpool pikeun seni sareng budaya, olahraga atanapi kaluar sareng kulawarga pikeun liburan jangka menengah, anjeun bakal manja pikeun pilihan di kota hébat ieu!

Salaku tambahan, kota ieu ngagaduhan sababaraha permata sapertos arsitektur, galeri seni sareng tempat-tempat menarik janten seueur anu tiasa ditingali dina perjalanan anjeun ka Liverpool. Pikeun seni modéren sareng kontémporér atanapi klasik aya paméran inpormatip anu tiasa dipendakan dina sababaraha galeri di puseur kota sareng di daérah daérah.

Kalayan campuran seni anu saé ti Liverpool sareng Wewengkon Kota éta nawiskeun paméran kelas dunya kalayan nami sapertos Andy Warhol, Monet, Tracey Emin, Anthony Gormley, Duchamp sareng seueur deui ...

Salaku conto, dina Galeri Seni Walker Aya paméran samentawis anu fantastis sacara rutin anu lengkep dina situs ieu, tapi entong kagoda pikeun mopohokeun Walker Fine Art Gallery anu spektakuler sareng koleksi seni hiasan.

Tate liverpool Éta ogé ngagaduhan koleksi permanén anu mengesankan, paméran retrospektif, sareng paméran khusus para seniman hirup terkenal di dunya.

Pikeun bagian na, kunjungan ka jas biru, Éta mangrupikeun gedong Kelas 1 anu pangkolotna anu didaptarkeun di pusat kota Liverpool (ti saprak 1717). Bakat Bluecoat nampilkeun dina sadaya disiplin kréatip sapertos seni visual, musik, literatur, jogét, sareng seni live.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*