600 taun Jam Astronomis sareng conto anu khusus pikeun ngagungkeun

Salah sahiji kartu pos anu teu tiasa dihindari tina Iraha nyaéta anu geulis Jam astronomiÉta mangrupikeun titik awal sareng titik datangna seueur carita kota sareng taun 2011 ayeuna umurna 600 taun.

Jam Astronomis perenahna di menara di Aula Kota Tua sareng unggal dinten, unggal jam antara 9 enjing sareng 21 wengi tiasa didangu sareng ditingali damel sapertos 600 taun ka pengker.

Pikeun ngarayakeun acara sapertos kitu, di salah sahiji kamar di Aula Kota Tua anjeun bakal tiasa ngaraosan pameran jam tangan éksklusif anu sumping ka kota pikeun kahiji kalina dina nami "Seni padamel jam tangan".

Paméran bakal tetep dugi ka 29 Maret 2011 sareng didedikasikan pikeun sajarah di Jam astronomi, ka pabrik jam tangan anu Céko sareng gambar desain eksklusif jalma-jalma anu nandeskeun pantun dina jam tangan sapertos Béta Rajská o Martin Broz sareng ka modél nonton anu paling terkenal di dunya.

Diantara jam tangan anu paling ekslusif nyaéta anu dibawa ti Jérman, AS y Swiss, sababaraha jam tangan Fortis ti taun 1926, anu pangheulana jinisna, sareng jam Armin Strom anu mékanisme na lengkep karajinan ...

Sanaos kaseueuran sampel didedikasikan pikeun sajarah pembuatan jam di Céko, anjeun tiasa mendakan kapanasaran sapertos jam tangan anu dianggo ku astronot munggaran anu sumping di Bulan sareng rarities sapertos mékanisme pangleutikna di dunya atanapi jam balik anu khusus dilakukeun pikeun polo pamaén, diantara boros sanésna nyaéta mutiara paméran.

Aya langkung ti 200 spésimén anu ngawangun paméran sareng salaku sentuhan akhir, dina dinten paméran paméran bakal aya lélang amal ti 12 jam tangan anu diciptakeun ku perusahaan Prim yén masing-masing ngagaduhan nami rasul anu digambarkeun dina Jam astronomi.

Poto Via: radioprague


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*