Mikir ngalalana dina jembatan salajengna?

Upami anjeun pangumbara anu inveterate, anjeun panginten parantos aya anu ningali sasak november. Balik deui kana rutin sareng dinten ka dinten sigana kirang sesah nalika anjeun terang yén dina waktos anu singget anjeun bakal menikmati liburan deui anu ngamungkinkeun anjeun cageur émosi anu dihasilkeun tina perjalanan.

Kadang-kadang henteu gampang, dina usum panas urang miceunan seueur artos anu teu lumayan pikeun tambahan anu urang tiasa leres-leres hindarkeun. Tapi godaanana aya, sareng teras-teras sareng tapas sareng bir paling seueur dinten ayeuna. Janten salawasna urang milari tawaran, diskon urang bahkan diajar kumaha cara kéngingkeun pinjaman pikeun neraskeun ngumbara.

Tips pikeun ngirangan biaya dina liburan salajengna

con viaconto, kaleresan éta sadayana langkung gampang, sanaos kami bakal masihan anjeun sababaraha petunjuk ngeunaan mesin pencari anu mana waé anu dianggo, aplikasi, kartu kiridit, trik pikeun milarian tempat anu murah sareng anggaran, jsb.

  1. Tip munggaran urang mangrupikeun anu paling penting. Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahémat sareng tiasa hirup langkung sering di perjalanan sareng tempat liburan tibatan anu anjeun pikahoyong ... Naséhatna nyaéta janten heureuy, ieu mangrupikeun rahasia anu paling dijaga pikeun unggal kelas menengah anu nganjang. Urang hirup di masarakat anu pinuh ku karep sareng gogoda anu nyandak pikiran urang sareng urang akhirna mésér hal-hal anu henteu perlu. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngirangan pilihan deui, éta moal gampang, tapi anjeun bakal ningali kumaha anjeun bakal gancang ngahémat sareng ngaraos langkung seueur liburan.
  2. Aplikasi anu anjeun peryogikeun enya atanapi enya dina telepon pinter anjeun. Skyscanner mangrupikeun mesin pencari penerbangan anu hadé pikeun kaunggulan. Éta nawiskeun seueur varian sareng anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa milarian sasih anu anjeun hoyong tempuh sareng ningali dinten mana anu paling murah. Penting pikeun nyéépkeun waktos milari hiber anu murah, sabab biasana mangrupikeun hal anu paling mahal dina perjalanan anjeun.

Aplikasi sanés anu saé pisan anu teu pernah leungit tina hapé nyaéta Mapsme. Éta ngan saukur aplikasi sapertos google maps tapi langkung lengkep. Téh unduh peta anu anjeun peryogikeun sareng sakali diundeur anjeun tiasa nganggo offline sareng éta tiasa dianggo leres pisan. Aplikasi ieu nawiskeun sababaraha jinis pamilarian sapertos hotél, réstoran, tempat anu dipikaresep di daérah, jsb. Éta ngan niup kuring jauh.

Sareng pamustunganana dina kabutuhan poko, Booking sareng Airbnb. Ieu mangrupikeun aplikasi pikeun milari akomodasi sareng aranjeunna tiasa dianggo kalayan saé. Anjeun tiasa ngatur pamilarian anjeun numutkeun kabutuhan anjeun sareng anjeun bakal ningali yén hasilna moal nguciwakeun anjeun. Salah sahiji tip kuring nyaéta nyéépkeun waktos milari akomodasi, sapertos dina kasus penerbangan, milarian tawaran anu nyata mangrupikeun waktos sareng sakedik kabeneran. Nya, sakumaha anu kuring carioskeun, pilih sapoé sareng mimitian milarian akomodasi anjeun. Ati-ati! Pernah cicing ngan ukur hasil munggaran, gulung sareng anjeun bakal ningali kumaha tawaran anu langkung saé muncul dina aplikasi saatosna. Émut yén pilihan anu muncul dina mimitina parantos diwanohkeun janten dina posisi kahiji sareng henteu teras anu paling murah. Kadang-kadang ogé matak pikaresepeun pikeun ngabandingkeun harga langsung sareng hotél, janten sadar yén jenis aplikasi ieu mayar persentase pikeun manajemén, anu kadang hotél nawiskeun harga sanés atanapi bahkan promosi khusus.

Kuring ampir poho! Éta gumantung kana nagara anjeun ngumbara, anjeun kedah ngagaduhan hadiah tukeur mata uang. Kumaha mata uang éta dibandingkeun sareng euro, biaya hirup di kota anu anjeun badé mendakan ... Penting pikeun diajar daérah sakedik supados henteu aya anu kaget. Dina hal tukeur mata uang, kami nyarankeun ngagunakeun kartu anu idéal pikeun kasempetan-acara ieu, aya sababaraha, tapi anu paling saé tara éta Bnext. Atuh éta anjeun tiasa mindahkeun tina kartu anjeun nyalira, kana kartu Bnext sareng ngaluarkeun artos sakedik komisi di sadaya nagara, ogé selalu dina kurs pangsaéna. Hal séjén anu pikaresepeun pisan nyaéta anjeun tiasa meungpeuk sareng ngaktipkeun kartu nyalira tina hapé upami anjeun ngalangkungan daérah anu ngahasilkeun rasa teu percaya atanapi anjeun ngan saukur hoyong meungpeuk éta nalika anjeun henteu kedah nganggo.

Naséhat anu saé, hah? Kanggo anu paling berpengalaman dina perjalanan, tips ieu sanés anu énggal, atanapi meureun éta, tapi kuring masih ngarepkeun yén anjeun tiasa nerapkeun sababaraha saran.

Pendakan Éropa dina sasak Nopémber

Roma mangrupikeun tujuan anu teu pernah nguciwakeun

Pribadi, pikeun sabtu minggu Nopémber, kuring resep nagara sareng kota kalayan pesona tapi dina waktos anu sami henteu jauh pisan. Kalayan kecap séjén, upami anjeun ngagaduhan sababaraha dinten, sanés waktosna pikeun perjalanan panjang kecuali anjeun ngamimitian petualangan anu hébat tanpa tikét balik. Nya, dina bulan Nopémber, kami nyarankeun iinditan di Éropa tanpa ragu, ieu sababaraha usulan:

  • Kabur ka Bélgia terasrasakeun Brussel, Ghent sareng Bruges dina perjalanan anu sami.
  • Budapest, tempat lambang ogé khusus. Mabok kana pesona na.
  • Didatangan dina prague sihir, ngalangkungan dongeng dina kahirupan nyata.
  • La Roma klasik anu pernah mangrupakeun ide anu goréng, pinuh ku budaya gastronomic sareng arsitektur anu saé.

Sajauh ieu rekomendasi kami pikeun jembatan salajengna dina bulan Nopémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*