Daptar situs wisata gratis di Irlandia

Irlandia

Perhatian upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Irlandia sareng anjeun gaduh anggaran anu terbatas. Anjeun tiasa ngatur pikeun henteu nyéépkeun seueur karcis ka musium atanapi situs sajarah ku ngamangpaatkeun kartu wisata atanapi dinten gratis atanapi nganggo diskon.

Warisan Irlandia, lembaga anu ngurus warisan Irlandia, parantos mutuskeun pikeun neraskeun nawiskeun pangakuan gratis dina dinten Rebo unggal bulanSpésifikasi kunjungan unggal situs tetep sami, masing-masing tempat ieu. Kadang-kadang anjeun tiasa angkat nyalira, sakapeung kadatangan ngan ukur tiasa dilakukeun dina grup atanapi mimitian ti pusat pangunjung, sapertos halna situs arkéologis Newgrange atanapi Knowth.

Ieu daptar ringkes sababaraha situs wisata anu gratis dina dinten Rebo unggal bulan:

  • Di Dublin: Kasino Laut, Kastil Dublin, sareng panjara Kilmainham.
  • Di Galway: Istana Athenry sareng Aughnanuer, Dún Aonghasa, Kastil Portuma sareng kebon na sareng Imah Patrick Pearse.
  • Di Kerry: Katedral Ardfert, Taman Nasional Derrylane Residence sareng Blascaod Center.
  • Dina Donegal: Kastil Donegal sareng Galeri Glebe & Padumukan.
  • Di Cork: Benteng Charles, Kastil Desmond sareng Pulo Garinish / Illnacullin.
  • Di Kildare: Kastil Ross sareng Castlewotwn.
  • Di Kilkenny: Dunmore Cave, Jerpoitn Abbey sareng Kilkenny Castle.
  • Di Limerick: Adare Castle
  • Di Meath: The Hill of Tara, Trim Castle sareng Bru na Boinne (Newgrange sareng Knowth).
  • Dina Sligo: Kuburan Megalithic Carrowmore, Abbey Sligo.
  • Di Roscommon: Rathcroghan.
  • Dina Tipperary: Istana Cahir, Roscrea Center sareng Rock of Cashel.
  • Di waterford: Menara Reginald
  • Di Wexford: Tintern Abbey sareng Kennedy Arboretum
  • Di Wicklow: Pusat Glendalough.
  • Dina Offaly: Clonmacnoise.
  • Dina Louth: Abbey Mellifont lami.

Aya sababaraha kabupatén anu leungit tina daptar ieu tapi ku sadaya nami ieu anjeun gaduh ideu ngeunaan naon anu anjeun tiasa ngaraosan gratis unggal Rebo unggal bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*