Lampu kalér muncul ngalangkungan Irlandia

Lampu Kalér di Irlandia

Upami aya fenomena alami anu kuring resep sareng anu sigana éndah pikeun kuring, éta téh Lampu Kalér. Lampu-lampu di langit peuting, gerakan éta, anu siga sihir. Éta éndah. Tangtosna, salaku jalma-jalma jaman sanés moal mikirkeun kakuatan gaib, déwa atanapi setan. Upami éta shudders ningali aranjeunna nari diantara béntang.

Aya sababaraha tempat di dunya anu saé ningali Lampu Utara: Kanada, Alaska, Greenland, Norwégia, Islandia, Finlandia, Lingkaran Arktik atanapi Siberia mangrupikeun tujuan anu pangsaéna pikeun ningali heran ieu. Tapi nembé lampu aneh mutuskeun pikeun némbongan di Irlandia. Éta kumaha éta. Anjeun maca leres éta.

Aranjeunna leres-leres muncul henteu ngan ukur ngalangkungan Irlandia tapi ogé di Jérman sareng Inggris. Lampu menari nembongan di langit kalér nagara dina waktos mimiti Senén. Éta pangalaman langka sabab sanaos éta sanés mimitina éta mangrupikeun hal anu jarang kajadian. Sareng dinten ayeuna, urang sadayana gaduh telepon sélulér sareng kaméra sabab éta laut anu kadaptar. Sakitu waé janten topik trending dina jaringan sosial Twitter.

Naséhat naon anu kuring tiasa pasihan nalika ngeunaan motret borealis aurora naha di Irlandia atanapi dimana waé di dunya? Kaméra refleks mangrébu rébu kali langkung saé sareng upami anjeun gaduh anjeun kedah nyetél antara 800 iso sareng 3200 iso, kalayan kecepatan jepret 20 detik atanapi langkung sareng gerbang f2.8, f4 atanapi bahkan langkung gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*