5 pub anu pangsaéna kalayan musik langsung di Galway

bar-an-pucan

Salah sahiji kota anu kawéntar di Irlandia nyaéta Galway. Éta di propinsi Connacht, beulah kulon nagara sareng di walungan Corrib. Éta mangrupikeun salah sahiji kota anu paling seueur Irlandia sareng namina asalna tina basa Irlandia Gaillimh, Walungan Corrib, sanaos legenda yayasan na nyebatkeun yén ieu nami putri kapala suku lokal anu tilelep di walungan.

Galway éta ogé kota anu seueur pub. Budaya alkohol Irlandia ngahargaan kota sareng aya rentang anu lega sareng rupa-rupa pikeun dipilih. Upami anjeun resep nginum, upami anjeun resep bir Irlandia atanapi wanda anu biasa pub irlandia, didieu kuring ngantunkeun anjeun teh 5 pub anu pangsaéna kalayan musik langsung di Galway:

  • Taaffes Bar: Aya musik langsung didieu siang sareng wengi. Bar digolongkeun di tengah daérah komérsial sareng acara dimimitian jam 5 sonten sareng 9 sonten unggal dinten. Kadaharan disajikeun ti jam 2 sonten. 
  • Bar Crane: Éta salah sahiji pub irlandia paling dikenal di nagara. Musik tradisional, kadaharan tradisional, tujuh dinten saminggu. Fasad Victoria éndah, aya dua lanté sareng musik langsung aya di kadua, unggal wengi dimimitian jam 9:30 wengi. Éta di Laut Jalan.
  • Bar Tukang KoilMusik Irlandia tradisional anu seueur di dieu. Henteu aya televisi atanapi tabel kolam renang, ngan ukur musik anu hébat.
  • Anu Pucan: Unggal wengi aya musik tradisional Irlandia ngalangkungan bar ieu di Forster Street.
  • Monroes Tavern: Éta salah sahiji pub irlandia Galway paling tradisional, kalayan musik Irlandia sareng urang Irlandia. Puter musik langsung unggal dinten sareng unggal wengi Salasa aya sakumpulan tarian khas Irlandia.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*