Irlandia, pantai nudist luhur

Basisir buligir di Irlandia

Naha anjeun terang éta Irlandia mangrupikeun Mekah pikeun nudisme di Éropa? Éta parantos ngahontal tingkat Perancis, Spanyol, Kroasia sareng Italia sareng ayeuna sababaraha pantai na aya di luhur peringkat pantai buligir di Éropa. Y dimana pantai nudist Irlandia? Karesepna ngalangkungan pantai kidul-kulon nagara anu iklimna langkung jinek berkat Teluk Stream. Nyatana, seueur anu nyangka yén Irlandia anu saé pikeun nudisme sabab ngagaduhan iklim anu sampurna.

Panon naon teu aya pantai buligir resmi, diaku ku pamaréntah nasional atanapi lokal, éta mangrupikeun prakték anu sumebar sareng parantos ngambil alih sababaraha bagéan basisir. Urang tiasa nyarios éta di Irlandia nudisme ditolerir. Naha anjeun resep leumpang taranjang di pantai? Janten, upami anjeun pakansi ka Irlandia usum panas payun anjeun tiasa nyobian nasib anjeun di salah sahiji ti tilu pantai ieu, éta Tilu pantai buligir luhur Irlandia, Candak tujuan!

  • Pérak Strand Beach: Pantai ieu di Barnam, County Galway. Panjangna genep kilométer tapi henteu sadayana nudis, ngan ukur sakedik bagian jauh ti séktor utama. Pikeun dugi ka dieu anjeun kedah jalan 20 menit dina jalur batu. Mangrupikeun pantai anu sepi sareng éndah.
  • Pérak Roundstone: éta mangrupikeun pantai di kabupaten anu sami, Galway, dikurilingan ku walungan, situ, gunung. Éta tina jalan ti Galway ka Clifden. Bahkan aya tanda anu maos Roundstone. Atanapi pantai sadayana buligir. Anjeun kedah jalan-jalan ka tungtung basisir sareng ti ditu nuturkeun rute anjeun sapanjang jalur naék gunung kana panto anu muka kana jalur anu sanés ngalangkungan sawah dugi ka dugi ka hiji pasir. Anjeun ampir lumpat ka anjeunna, anjeunna henteu katingali, janten anjeunna raket.
  • Cork Kulon: basisir ieu aya dina propinsi anu sami nami sareng dipencét kalayan seueur coves sareng pantai. Anu parantos di candak ku tukang nudis nyaéta Prison Cove, rada taringgul. Anjeun tiasa ogé buligir sareng topless di Lough Hyne, Simons Cove, sareng Roaring Water Bay. Malah ogé di sababaraha pantai di Semenanjung Beara anu spektakuler.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*