Aktris Michelle Rodriguez ngudag taranjang di Irlandia

Michelle-Rodriguez-di-Irlandia

Minggu ayeuna Irlandia deui dina berita internasional kusabab selebritis non-Irlandia. Sakumaha saderhana éta. Naha anjeun gaduh pikiran Michelle Rodriguez? Anjeunna mangrupikeun aktris Fast and Furious, salaku conto, sareng seueur pilem sanés dina taun-taun ayeuna. Anjeunna biasana maénkeun Latinas, pikeun parobihan.

Mayte Micheller Rodriguez, éta nami lengkepna, nyaéta mojang Texan katurunan Dominika sareng Puerto Rican anu sering maénkeun peran awéwé anu tangguh. Leungit, Perang: Los Angeles, SWAT atanapi Resident Evil mangrupikeun sababaraha pilem na anu sanés. Intina nyaéta Numutkeun ka warta ti Irlandia Michelle Rodriguez leumpang taranjang ngalangkungan danau Irlandia.

Nyaan. Kuring kantos paham yén anjeunna lesbi, tapi ayeuna kuring maca sakedik tentang anjeunna kuring terang yén anjeunna kencan Vin Diesel, Olvier Martinez sareng seueur budak. Tapi enya, anjeunna ogé leumpang sareng mojang ganjil sanaos anjeunna netelakeun yén anjeunna henteu homo. Tapi henteu anjeunna kencan sareng modél Inggris Cara Delevignge? Leres. Pokokna, ayeuna anjeunna jauh ti budak awéwé sareng condong deui ka budak lalaki: Zac Efron Éta penaklukan terakhir na sareng anjeunna liburan di Irlandia.

Michelle Rodriguez sareng Zac Efron Aranjeunna nuju pakansi di Éropa sareng dina jalan anu ngalangkungan Irlandia aranjeunna ngarékam klip pidéo di basisir anu biasa situ Irlandia. Anjeunna buligir sareng jogét, nuturkeun tradisi anu nyatakeun yén menari sapertos kieu tiasa ngubaran mabok. Pidéo na aya dina akun Instagramna sareng jelas dina lambeyna sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*